BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ντέρμπι που θα ξεχαστεί γρήγορα στο ΠΑΟ-ΑΕΚ της 11ης αγωνιστικής

Λευκή ισοπαλία για Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και την (εξ αναβολής) 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Ντέρμπι που θα ξεχαστεί γρήγορα στο ΠΑΟ-ΑΕΚ της 11ης αγωνιστικής

0
0
Έτσι, οι «πράσινοι» ολοκλήρωσαν τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος στην τέταρτη θέση, μένοντας πίσω από Πανιώνιο και Ξάνθη, ενώ η Ένωση ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Οι γηπεδούχοι λίγο έλειψε να πληρώσουν νωρίς-νωρίς την απειρία του 19χρονου στόπερ Ευαγγέλου, που έκανε το ντεμπούτο του σε αγώνα πρωταθλήματος.

Μόλις στο 3ο λεπτό από δικό του λάθος ο Μάνταλος πήρε την μπάλα, αλλά το σουτ που επιχείρησε από πλάγια θέση κατέληξε στην εξωτερική πλευρά της εστίας.

Μετά το 30΄ τα πράγματα βελτιώθηκαν λίγο, με την ΑΕΚ να απειλεί στο 32΄ με φάουλ του Γκάλο, όταν η μπάλα κόντραρε αλλά ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος δεν αιφνιδιάστηκε και έδιωξε.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε κοντά στο γκολ στο 37΄, με τον Βιγιαφάνιες να βγάζει τον Λέτο απέναντι στον Μπάρκα, ο οποίος νίκησε τον Αργεντινό. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με ακόμη μία καλή φάση για την ΑΕΚ, με το σουτ του Πατίτο Ροντρίγκες να φεύγει λίγο άουτ στο 54΄.

Δύο λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκόςαπείλησε με την καλύτερη ευκαιρία του, όταν ο Ντίντακ γλίστρησε και άφησε μόνο τον Βιγιαφάνιες, το πλασέ του οποίου όμως απέκρουσε ο Μπάρκας, ο οποίος στο 64΄ βγήκε γρήγορα στα όρια της περιοχής και πρόλαβε με τα πόδια τον Λέτο, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα. 

 (Πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία