BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Κλειδώνει με τη νίκη επί Λεβαδειακού την παραμονή στη Super League η ΑΕΛ

Με τη νίκη της στο ντέρμπι του «βυθού» εναντίον του Λεβαδειακού, τον οποίο νίκησε 2-1 στη Λάρισα, η ΑΕΛ αύξησε τη διαφορά της από τη ζώνη του υποβιβασμού στους έξι βαθμούς, καθώς έφτασε στους 20, ενώ οι «πράσινοι» παρέμειναν στους 14 και βρίσκονται στη «διακεκαυμένη ζώνη».

Κλειδώνει με τη νίκη επί Λεβαδειακού την παραμονή στη Super League η ΑΕΛ

7
0

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε παρά μόλις δυο καλές φάσεις, το γκολ της Λάρισας και μια ευκαιρία των φιλοξενούμενων. Οι «βυσσινί» άνοιξαν το σκορ στο 22ο με τον Αγκάνοβιτς, ύστερα από μια άψογα εκτελεσμένη επίθεση με τη συμμετοχή τριών παικτών.

Ο Λεβαδειακός από την πλευρά του φάνηκε μόλις στο 45ο λεπτό, όταν ο έξοχος διεμβολιστής Τόνι Σίλβα μπήκε στην περιοχή από πλάγια αριστερά και υποχρέωσε τον Ξενοδόχοφ να αποκρούσει σε κόρνερ, στην κλειστή γωνία του.

Οι Βοιωτοί ξεκίνησαν πιο δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και αφού απείλησαν με τη μόλις άουτ κεφαλιά του Καραμπουέ στο 55ο λεπτό ισοφάρισαν στο 61΄ με βολέ του Καλτσά έξω από την περιοχή, με την μπάλα να βρίσκει στον Αβραάμ και η τροχιά της να αιφνιδιάζει τον Ξενοδόχοφ.

Ένα λεπτό αργότερο ο διαιτητής Στυλιαράς απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για αγκωνιά τον Ντέλετιτς, σε φάση που θα δικαιολογούσε ακόμη και απευθείας κόκκινη.

Στο 65΄, με τη λογική του συμψηφισμού και σε μια κάκιστη απόφαση ο Στυλιαράς έπραξε το ίδιο με τον Γιουσούφ του Λεβαδειακού, σε φάση που δεν υπήρχε ούτε φάουλ (!), ολοκληρώνοντας έτσι ένα προβληματικό διαιτητικό τριήμερο στα περισσότερα γήπεδα της Super League.

Τελικά τη λύτρωση στους γηπεδούχους έδωσε ο Βασίλης Ρέντζας στο 71΄: ο Ναζλίδης κινήθηκε ωραία στην περιοχή, σήκωσε έξυπνα την μπάλα στο ύψος της μικρής περιοχής βλέποντας την κίνηση του συμπαίκτη του κι εκείνος νίκησε τον Ναμάσκο με άπιαστη κεφαλιά.

(Πηγή: naftemporiki.gr)
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία