BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ισόπαλο με 1-1 το ντέρμπι Πανιωνίου-ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

Αποτέλεσμα που δεν εξυπηρετεί κανέναν το τελικό 1-1 στο ντέρμπι Πανιωνίου-ΑΕΚ, που αποτέλεσε την ακροτελεύτια αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στη Super League.

Ισόπαλο με 1-1 το ντέρμπι Πανιωνίου-ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη

0
0
Ένα αποτέλεσμα που δεν εξυπηρέτησε κανέναν από τους αντίπαλους, αφού οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή στους τέσσερις βαθμούς, ενώ η Ένωση απέτυχε να φτάσει την Ξάνθη στην πέμπτη θέση, που δίνει το τελευταίο εισιτήριο για τα πλέι οφ

Η ΑΕΚ προηγήθηκε με τον Αραούχο στο 39ο λεπτό από ασίστ του Μάνταλου, κι αφού προηγήθηκε μεγάλο λάθος από το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Οικονόμου - Ρισβάνη.

Οι «κυανέρυθροι» ισοφάρισαν στο 59΄, όταν ο Βλάχος σέντραρε από δεξιά και ο Μασούρας τελείωσε τη φάση με υπέροχη κεφαλιά στην απέναντι γωνία του Μπάρκα, σκοράροντας δεύτερο διαδοχικό γκολ σε ντέρμπι και δίνοντας με τα τέρματά του τέσσερις βαθμούς στην ομάδα του, απέναντι στον Ολυμπιακό και τους «κιτρινόμαυρους».

H ΑΕΚ τελείωσε τον αγώνα με 10 παίκτες, καθώς στις καθυστερήσεις τραυματίστηκε ο Αλμέιδα που είχε περάσει στον αγώνα ως αλλαγή στο 66ο λεπτό.

(Πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία