BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Για το θαύμα παίζει σήμερα το «τριφύλλι» στην Πόλη

Αποφασισμένος να παλέψει και να «πουλήσει πολύ ακριβά το τομάρι του» απόψε στην Πόλη απέναντι στην Φενέρμπαχτσε είναι ο Παναθηναϊκός.

Για το θαύμα παίζει σήμερα το «τριφύλλι» στην Πόλη

1
0

Η αλήθεια είναι ότι το 0-2 δεν δίνει πολλές πιθανότητες πρόκρισης στο «τριφύλλι» για το final 4 της Euroleague. Η ευκαιρία χάθηκε στην Αθήνα, ωστόσο, η ελληνική ομάδα θα διεκδικήσει σήμερα το βράδυ στην έδρα της τουρκικής ομάδας (20:45) ό,τι καλύτερο μπορεί με στόχο να μειώσει σε 1-2 και να κυνηγήσει το θαύμα, κάτι που δεν έχει ξανασυμβεί ποτέ στην Ιστορία της διοργάνωσης (σ,σ. να προκριθεί ομάδα μετά το εις βάρος της 0-2).

Οι «πράσινοι» είναι αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τις δυνάμεις τους, καθώς πάνω από όλα θέλουν να αποδείξουν στον κόσμο, αλλά και στους ίδιους τους εαυτούς τους, ότι η διαφορά τους με την Φενέρ δεν είναι μεγάλη κι ότι οι ήττες στην Αθήνα προήλθαν από... λεπτομέρειες.

Ο Τσάβι Πασκουάλ όλες τις μέρες αυτές προσπάθησε να ανεβάσει τη ψυχιολογία των παικτών του. Αφού τους τόνισε επανειλημμένα τα λάθη που έκαναν στα δύο πρώτα ματς, στη συνέχεια τους είπε ότι είναι στιο χέρι τους να αλλάξουν την κατάσταση, αρκεί να παίξουν καλύτερη περιφερειακή άμυνα και να έχουν πιο καθαρό μυαλό.

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν εκατέρωθεν. Διαιτητές της αναμέτρησης στην «Ulker Sports Arena» θα είναι οι Λουίτζι Λαμόνικα (Ιταλία), Φερνάντο Ρότσα (Πορτογαλία) και Μπόρις Ρίζικ (Ουκρανία).

(Πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία