BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Πάλεψε η Εθνική αλλά η Κροατία προκρίθηκε στο Μουντιάλ

Η Εθνική Ελλάδας αποκλείστηκε από την τελική φάση του Μουντιάλ 2018, καθώς έμεινε στο 0-0 με την Κροατία στον αγώνα ρεβάνς του «Γ. Καραϊσκάκης», προερχόμενη από το 1-4 στο Ζάγκρεμπ.

Πάλεψε η Εθνική αλλά η Κροατία προκρίθηκε στο Μουντιάλ

0
0

Η ελληνική ομάδα είχε διάθεση και πάθος αλλά της έλειπε η ουσία, δηλαδή το γκολ, κατόρθωσε όμως να κάνει ευκαιρίες απέναντι σε έναν αντίπαλο που έπαιξε μαζική άμυνα.

Ο Μίχαελ Σκίμπε άλλαξε κατά τα 6/11 την ενδεκάδα συγκριτικά με τον αγώνα στο «Μάξιμιρ», άλλαξε και το σύστημα σε 4-3-3 αλλά το γρήγορο γκολ που επιδίωξε δεν ήρθε ποτέ. 

Η πρώτη τελική για την Εθνική καταγράφηκε στο 13ο λεπτό, όταν ο Μπακασέτας δοκίμασε το πόδι του από περίπου 30 μέτρα κι έστειλε την μπάλα πάνω από το δοκάρι του Σούμπασιτς.

Τέσσερα λεπτά αργότερα η μπάλα στρώθηκε στον Παπασταθόπουλο έξω από την περιοχή, αλλά το σουτ του αρχηγού της Ντόρτμουντ πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. 

Από την πλευρά τους, οι παίκτες του Ντάλιτς «ξεμύτισαν» για πρώτη φορά στο 28΄, όταν το (αδύναμο) σουτ του Πέρισιτς αστόχησε, αλλά στο 43΄ η Εθνική στάθηκε τυχερή, καθώς το σουτ του ίδιου παίκτη έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του Καρνέζη. 

Στο 58΄ ο Μήτρογλου ρόλαρε στο σώμα του Λόβρεν και σούταρε ελάχιστα άουτ, κι ένα λεπτό αργότερα ο Σκίμπε άλλαξε τους δύο ακραίους επιθετικούς (Χριστοδουλόπουλο, Μπακασέτα) με Φορτούνη και Γιαννιώτα για να δώσει μεγαλύτερη ενέργεια στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού, αλλά δεν πήρε αυτά που περίμενε και το 0-0 έμεινε ως το τέλος.

(Πηγή: naftemporiki.gr)

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία