BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Υψηλού πρεστίζ και βαθμολογικού κινήτρου το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους

Ο Ολυμπιακός περατώνει τις φετινές υποχρεώσεις του στις διασυλλογικές διοργανώσεις της UEFA απόψε (21:45), υποδεχόμενος στο «Γ. Καραϊσκάκης» τη Γιουβέντους, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής στον 4ο όμιλο του Champions League.

Υψηλού πρεστίζ και βαθμολογικού κινήτρου το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Γιουβέντους

2
0
Ένα παιχνίδι βαθμολογικά αδιάφορο μεν για την ελληνική ομάδα, αλλά υψηλού πρεστίζ και βαθμολογικού κινήτρου, αφού οι βαθμοί είναι πολύτιμοι για την κατάταξη στη βαθμολογία της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας.

Από την άλλη, η πρωταθλήτρια Ιταλίας δεν έχει εξασφαλίσει σε καμία περίπτωση την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, οπότε το ενδιαφέρον της για τον αγώνα είναι δεδομένο

Η vecchia signora του ιταλικού κι ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου βρίσκεται μεν στη δεύτερη θέση του ομίλου, αλλά με μόλις ένα βαθμό διαφορά από την τρίτη Σπόρτινγκ, που την ίδια ώρα θα παίζει στο «Ζοζέ Αλβαλάδε» της Λισσαβόνας με την «αδιάφορη» Μπαρτσελόνα!

«Είναι λίγο περίεργη η θέση μας, αλλά πρέπει να βάλουμε στη ζυγαριά αρκετά πράγματα. Το ένα είναι το πρεστίζ της ομάδας, το άλλο είναι οι βαθμοί που χρειαζόμαστε ως χώρα για να έχουμε ένα καλό πλασάρισμα στην UEFA. Στο μυαλό μας υπάρχει και το πρωτάθλημα, γιατί μέσω του πρωταθλήματος θα βγούμε στο Champions League», εκτιμά ο Τάκης Λεμονής

Αγωνιστικά, ο Οτζίτζα είναι καλά και υπολογίζεται για τον αγώνα με τους Ιταλούς, ενώ για τον Εμενίκε είναι δύσκολο, αφού έχει κάνει μεν 2-2 προπονήσεις με την ομάδα, αλλά έλλειψε καιρό.

Ως προς την ενδεκάδα, στο τέρμα θα είναι ο Προτό, στην άμυνα οι Ομάρ, Κούτρης, Μποτία, Ένγκελς, μέσοι οι Ρομαό, Οτζίτζα, Ταχτσίδης, πλάγιοι Σεμπά και Πάρντο, ενώ ο Τζούρτζεβιτς θα είναι ο σέντερ φορ.

(Πηγή: naftemporiki.gr
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία