BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαβορί για τη θέση του κόουτς στην εθνική Ιταλίας

Μετά από αρκετούς μήνες που η ιταλική ποδοσφαιρική ομοσπονδία παρέμενε ''ακέφαλη'', την Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου βρήκε τον νέο της πρόεδρο. Ο λόγος για τον Ρομπέρτο Φαμπριτσίνι.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι φαβορί για τη θέση του κόουτς στην εθνική Ιταλίας

0
0

Ένα από τα πρώτα θέματα που έχει να επιλύσει ο Φαμπριτσίνι είναι αυτό του νέου προπονητή της ''σκουάντρα ατζούρα''. Μετά τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας και την απόλυση του Τζαν Πιέρο Βεντούρα, οι Ιταλοί αναζητούν το νέο εκλέκτορα τους.

Αρκετά ονόματα έχουν ακουστεί, με τους Κάρλο Αντσελότι και Κλαούντιο Ρανιέρι να μην φαίνεται πως έχουν ρεαλιστικές πιθανότητες. Φαβορί, όπως αποκαλύπτει στο πρωτοσέλιδο της η ''Corriere dello Sport'' είναι ο προπονητής της Ζενίτ, Ρομπέρτο Μαντσίνι.

Από το κάδρο της νέας διοίκησης δεν βγαίνει και ο Αντόνιο Κόντε, ο οποίος βρίσκεται ένα βήμα πριν την απομάκρυνση του από την Τσέλσι. Δηλώσεις για το θέμα έκανε και ο ίδιος ο Φαμπριτσίνι, αναφέροντας πως ο νέος προπονητής πρέπει να βρεθεί σύντομα.

"Δεν υπάρχει φαβορί για τη θέση. Με τον Μαντσίνι δεν έχουμε μιλήσει ακόμα, ο Αντσελότι 'άνοιξε' και 'έκλεισε' την πόρτα μόνος του, ενώ ο Ρανιέρι δεν φαίνεται πως είναι διαθέσιμος. Ο Κόντε είναι πρόθυμος να αναλάβει", δήλωσε.

Η απόφαση θα ληφθεί από τον νέο πρόεδρο και το νούμερο 2 της ομοσπονδίας, τον πρώην αμυντικό της Μίλαν, Αλεσάντρο Κοστακούρτα. Ο δεύτερος φέρεται να προκρίνει τη λύση του Μαντσίνι. Το μόνο σίγουρο σ' αυτή την υπόθεση είναι πως στο φιλικό με την Αγγλία στις 23 Μαρτίου, στον πάγκο της ''σκουάντρα ατζούρα'' θα βρίσκεται ο 46χρονος προπονητής της Κ-21, Λουίτζι Ντι Μπάτζιο.

Πηγή: sport24.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία