BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Tα δίνει όλα για την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με Ρεάλ

Αδικημένη από το τελικό σκορ του πρώτου αγώνα αισθάνεται η Παρί Σεν Ζερμέν, καθώς είχε κυριαρχήσει μέσα στο Μπερναμπέου, όμως η εμπειρία των παικτών της Ρεάλ και η βαριά φανέλα της «Βασίλισσας» διαμόρφωσαν το τελικό 3-1, σκορ που μπορεί να μην εξασφαλίζει την πρόκριση, αλλά δίνει σαφές προβάδισμα στους Μαδριλένους.

Tα δίνει όλα για την πρόκριση η Παρί Σεν Ζερμέν στην αναμέτρηση με Ρεάλ

4
0

Η Παρί δεν έχει άλλη επιλογή από το να τα δώσει όλα για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ, πρόκριση που αποτελεί απωθημένο των ιδιοκτητών του συλλόγου, καθώς τα πετροδόλαρα που έχουν ξοδέψει για να δημιουργήσουν μια ομάδα αστέρων αποσκοπεί στην κατάκτηση του θεσμού, όσο δύσκολο κι αν ακούγεται.

Σε αυτή την προσπάθεια οι Παριζιάνοι δεν θα μπορούν να βασιστούν στον Νεϊμάρ, ο οποίος θα μείνει εκτός δράσης για περίπου τρεις μήνες. Χειρουργήθηκε στην Βραζιλία, όπου θα περάσει το πρώτο στάδιο της αποθεραπείας του και θα κάνει αγώνα δρόμου να προλάβει το Μουντιάλ. Ο Μπαπέ δεν έπαιξε στο ματς πρωταθλήματος με την Τρουά, καθώς ταλαιπωρούνταν από πρόβλημα τραυματισμού, αλλά θα αγωνιστεί κανονικά σήμερα. Η Ρεάλ πάει στο Παρίσι ξέροντας ότι την περιμένει πάρα πολύ δύσκολο έργο, αλλά θέλει να δείξει ποιος είναι το αφεντικό στην Ευρώπη. Ο Ζιντάν τόνισε ότι θα ήθελε να παίξει ο Νεϊμάρ σε αυτό το σπουδαίο παιχνίδι.

Ο Μόντριτς και ο Κρόος ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν και είναι στην αποστολή. Είναι στο χέρι του Ζιντάν αν θα είναι από την αρχή στο ματς, καθώς θα τους τσεκάρει και στην τελευταία προπόνηση στη Γαλλία. Η λογική λέει ότι ο Ζιζού θα πάει σε 4-4-2 αλλά θα περιμένει να δει σε τι κατάσταση θα είναι οι δύο χαφ του. Αν δεν παίξουν, τότε οι τρεις στα χαφ θα είναι Κασεμίρο, Κόβασιτς, Ίσκο.

Πιθανές ενδεκάδες

Παρί (4-3-3): Αρεολά – Ντάνι Άλβες, Τιάγκο Σίλβα, Μαρκίνιος, Κουρζάβα – Ντιαρά, Βεράτι, Ραμπιότ – Ντι Μαρία, Μπαπέ, Καβάνι

Ρεάλ (4-4-2): Νάβας – Νάτσο, Ράμος, Βαράν, Μαρσέλό – Μόντριτς(;), Κασεμίρο, Κρόος(;), Μπέιλ(;) – Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά

Λίβερπουλ - Πόρτο

Τυπική διαδικασία το έτερο παιχνίδι της ημέρας, αφού η «δαιμονισμένη» Λίβερπουλ είχε διαλύσει με 5-0 την Πόρτο μέσα στο Ντραγκάο με αποτέλεσμα να σκέφτεται από τώρα την επόμενη φάση.

Ο Κλοπ πάντως τόνισε σε δηλώσεις του ότι δεν θα κάνει εκτεταμένο ροτέισον, παρότι ακολουθεί το μεγάλο ντέρμπι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Περιμένει ότι η Πόρτο θα μπει να παίξει τα… ρέστα της και θα πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένοι οι παίκτες του. Δεν αποκάλυψε την ενδεκάδα, καθώς όπως είπε δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα παρατάξει. Εξαιρετικά αμφίβολος ο Βαϊνάλντμουμ.Από την άλλη πλευρά η Πόρτο θέλει απλά να κάνει μια καλή εμφάνιση και να πάρει μια τιμητική νίκη. Οι Τέλες, Ντανίλο και Τικίνιο Σοάρες είναι εκτός αποστολής λόγω τραυματισμών, όπως και φορ Μαρεγκά. Σημαντικά τα προβλήματα για τον κόουτς Κονσεϊσάο, ο οποίος πήρε μαζί του στην Αγγλία και δύο παίκτες από την β΄ομάδα για την 20μελή αποστολή. Δεν αποκλείεται να κάνει αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές ενδεκάδες

Λίβερπουλ (4-3-3): Κάριους - Γκόμεζ, Φαν Ντάικ, Λόβερν, Μορένο - Χέντερσον, Χέντερσον, Μίλνερ - Μανέ, Φιρμίνο, Σαλάχ

Πόρτο (4-3-3): Κασίγιας – Μάξι Περέιρα, Μαρκάνο, Φελίπε, Νταλότ – Ολιβέιρα, Οτάβιο, Ερέρα – Κορόνα, Μπραχίμι, Αμπουμπακάρ

Πηγή: protothema.gr

 

 

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία