BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Με έναν τράγο και ένα κοπάδι κατσίκες ποζάρει ο Μέσι

Δέκα ημέρες πριν από την έναρξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου στη Ρωσία, ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα και της Εθνικής Αργεντινής, Λιονέλ Μέσι, «υπέκυψε» στο αίτημα του αμερικανικού περιοδικού «Paper magazine» να δικαιώσει τον τίτλο του G.O.A.T. (Greatest Of All Time -του μεγαλύτερου όλων των εποχών) και να ποζάρει με έναν τράγο και με μερικές κατσίκες, που προέρχονται από έναν ζωολογικό κήπο της Βαρκελώνης.

Με έναν τράγο και ένα κοπάδι κατσίκες ποζάρει ο Μέσι

0
0
Κατά την διάρκεια της ασυνήθιστης φωτογράφισης, κτηνίατροι φρόντισαν, ώστε τα ζώα να είναι ασφαλή, ενώ ο διεθνής άσος έδειξε να έχει άνεση με τις κατσίκες και εξομολογήθηκε: «Είμαι μεγάλος λάτρης των ζώων. Μεγάλωσα μαζί τους και με έχουν διδάξει πολλά πράγματα. Τώρα έχουμε τον σκύλο μας τον Χαλκ (ένα μεγάλο γαλλικό μαστίφ), που είναι πραγματικά μέλος της οικογένειας. Τον συμπεριλαμβάνουμε σε όλα. Τα παιδιά μας μαθαίνουν τόσα πολλά από τον Χαλκ. Η αγάπη μεταξύ αυτού και των παιδιών είναι σταθερή»

Η Αργεντινή κατέκτησε δύο φορές το Παγκόσμιο Κύπελλο, το 1978 στην έδρα της και το 1986 στο Μεξικό. Τρεις φορές πήρε τη δεύτερη θέση. Πρώτη αντίπαλός της στο Μουντιάλ θα είναι η Ισλανδία, που θα πάρει μέρος για πρώτη φορά σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο Μέσι μίλησε στο περιοδικό και για τις πιθανότητες που έχει η ομάδα του να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο: «Πρέπει ακόμα να γίνουμε πιο δυνατοί ως ομάδα που μπορεί να αγωνιστεί για να κερδίσει, να είμαστε στο ίδιο επίπεδο όπως άλλες ομάδες, η Γαλλία, η Γερμανία, η Βραζιλία ή η Ισπανία. Αλλά έχουμε μια καλή ομάδα παικτών και η ομάδα της Αργεντινής θα είναι πάντοτε υποψήφια να κερδίσει... Δεν έχει σημασία πώς θα φθάσουμε εκεί. Πάντα έχουμε στόχο να κερδίζουμε και θα προσπαθήσουμε να πάμε αργά, αλλά δυναμικά, για να προχωρήσουμε στη διοργάνωση».
Πηγή:protothema.g
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία