BACK TO
TOP
Αθλητισμός

Απομακρύνεται το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ

Μετά την εντός έδρας ήττα από τη Μέταλιστ με 2-0 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Απομακρύνεται το όνειρο του Τσάμπιονς Λιγκ για τον ΠΑΟΚ

1
0
Οι Ουκρανοί αντιπαρήλθαν το δύσκολο γι΄ αυτούς πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκαν με πέναλτι του Ντέβιτς στο 43΄ και πήραν αποτέλεσμα πρόκρισης σκοράροντας εκ νέου με τον Σέρβο (αλλά πολιτογραφημένο Ουκρανό) άσσο στο 72΄ και κάνοντας τυπική διαδικασία τη ρεβάνς στο Χάρκοβο την επόμενη Τετάρτη.

Οι ευκαιρίες των Λούκας (4΄), Γεωργιάδη (15΄) και Αθανασιάδη (30΄) δημιιούργησαν μια αίσθηση ότι καλό μπορεί να προκύψει για το γηπεδούχο, όμως στο ποδόσφαιρο κερδίζει όποιος σκοράρει, κι αυτοί ήταν οι φιλοξενούμενοι.

Το «κακό» ξεκίνησε από ένα λάθος του Πορτογάλου αμυντικού Μιγκέλ Βίτορ στο 42΄, όταν απέκρουσε την μπάλα με το χέρι στην περιοχή της ομάδας του και έδωσε την ευκαιρία που έψαχνε η Μέταλιστ για το 0-1, που ήρθε από τα 11 μέτρα.

Η είσοδος του Σέκου Ολίσε έκανε τον «Δικέφαλο» πιο δραστήριο στην προσπάθεια για την ισοφάριση αλλά οι Ουκρανοί όχι μόνο δεν κάμφθηκαν αλλά στο 72΄ διπλασίασαν με εξαιρετικό πλασαριστό σουτ του Μάρκο Ντέβιτς, που εκμεταλλευόμενος την έξοδο του Χακόμπο, παραβίασε με υποδειγματικό μακρινό πλασέ την εστία του ΠΑΟΚ

Πηγή: Ναυτεμπορικ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία