BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

«Κυρίαρχα» στην αγορά τα λιπάσματα με σταθεροποιητή ουρεάσης Agrotain

Σε πρωταγωνιστές της παγκόσμιας αγοράς θα μετατραπούν τα λιπάσματα με σταθεροποιητή ουρεάσης Agrotain, ήταν το γενικό συμπέρασμα που προέκυψε από το τριήμερο συνέδριο των αποκλειστικών αντιπροσώπων του που διοργανώθηκε από 13-15 Ιουνίου στην Αθήνα από την εταιρία λιπασμάτων «ΓΑΒΡΙΗΛ» με τη συμμετοχή εκπροσώπων του αμερικανικού κολοσσού λιπασμάτων KOCH.

«Κυρίαρχα» στην αγορά τα λιπάσματα με σταθεροποιητή ουρεάσης Agrotain

3
0

Παράλληλα, η αγορά λιπασμάτων, ακολουθώντας τις παγκόσμιες τάσεις της αύξησης του πληθυσμού της γης, της ανάγκης για περισσότερα –και ποιοτικότερα-τρόφιμα και των περιβαλλοντικών περιορισμών, προσαρμόζεται ανάλογα, δημιουργώντας προϊόντα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις.

Αυτά τόνισε σε αποκλειστική συνέντευξή του στο agronews.gr, o  Dr. Brian Wade, Διευθυντής Καινοτομίας της KOCH, που βρέθηκε στην Αθήνα, στο πλαίσιο του τριήμερου συνεδρίου, εκπροσωπώντας τον αμερικανικό κολοσσό λιπασμάτων.

Ο Dr. Wade, αναφέρθηκε στις παγκόσμιες τάσεις που ακολουθεί πλέον η αγορά των λιπασμάτων, όπως είναι η αύξηση του πληθυσμού και η ανάγκη για ποιοτικότερη και περισσότερη τροφή καθώς και οι περιβαλλοντικοί περιορισμοί που θέλουν πλέον το λίπασμα να μη διαλύεται στον αέρα ή στο χώμα αλλά να παραμένει στο χωράφι, όπως πρέπει.

Ο εκπρόσωπος του αμερικανικού κολοσσού, δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις χαμηλές τιμές των λιπασμάτων που τα καθιστούν πλέον ως μια συμφέρουσα αγορά για τους παραγωγούς. «Αυτή τη στιγμή, υπάρχει μεγαλύτερο απόθεμα προσφοράς παρά ζήτησης και αυτό μεταφράζεται σε πολύ χαμηλές τιμές. Είναι επομένως μια πολύ καλή ευκαιρία για τους παραγωγούς γιατί μπορούν να εξοικονομήσουν αρκετά χρήματα από τα κόστη παραγωγής τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά στην  τεχνολογία των λιπασμάτων NUTRIMORE με σταθεροποιητή ουρεάσης AGROTAIN, ο Dr. Wade τόνισε, πως πρόκειται για λιπάσματα που έρχονται από το μέλλον έχοντας εξαιρετικές ιδιότητες: «Το NUTRIMORE από την εταιρεία «ΓΑΒΡΙΗΛ» είναι ακριβώς αυτό το προϊόν υψηλής αποτελεσματικότητας που οι παραγωγοί θα πρέπει να αναζητήσουν για να έχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα» τόνισε αναφερόμενος στην υψηλή αποτελεσματικότητα του λιπάσματος.

Τέλος, σχολιάζοντας τη συνεργασία τους με την εταιρεία «ΓΑΒΡΙΗΛ», τόνισε πως: «Η συνεργασία μας είναι μακρόχρονη και εξαιρετικά καλή-και ελπίζω αυτό να το αποκομίζουν και οι δύο πλευρές. Εμείς σίγουρα επωφελούμαστε από την τεχνική ειδίκευση που διαθέτει η εταιρεία «ΓΑΒΡΙΗΛ», με την ευρεία πρόσβασή της στην αγορά καθώς και με την εξαιρετική ικανότητά της να επικοινωνεί απευθείας με τους παραγωγούς. Είμαστε πραγματικά ευγνώμονες που έχουμε έναν συνεργάτη σαν την εταιρεία «ΓΑΒΡΙΗΛ», δήλωσε.

«Εγγύηση» για τον παραγωγό η πατέντα AGROTAIN

Από την πλευρά της εταιρείας «ΓΑΒΡΙΗΛ», η Ιωάννα Καλκούνου, Υπεύθυνη Τεχνικού Τμήματος και Marketing της εταιρείας, τόνισε πως το βασικότερο συμπέρασμα της τριήμερης συνάντησης πως το AGROTAIN είναι ο μόνος σταθεροποιητής ουρεάσης, ο οποίος διαθέτει πατέντα αυτή τη στιγμή και αποδεδειγμένα είναι αποτελεσματικός. «Αυτό δείχνουν χιλιάδες πειράματα, τα οποία έχουν πραγματοποιηθεί τα τελευταία 20  χρόνια σε παγκόσμιο επίπεδο και αποδεικνύουν πράγματι την υπεροχή του σε σχέση με παρεμφερή προϊόντα που κυκλοφορούν», ανέφερε.

Η κα Καλκούνου, αναφέρθηκε στη μεγάλη τιμή της διοργάνωσης αυτής που φέτος ανέλαβε με επιτυχία η εταιρεία λιπασμάτων «ΓΑΒΡΙΗΛ» με τη συμμετοχή αποκλειστικών αντιπρόσωπων για το AGROTAIN από διάφορες άλλες χώρες της Ευρώπης καθώς επίσης από Νότια Αφρική και Νέα Ζηλανδία και με την τιμητική παρουσία εκπροσώπων της KOCH, δηλώνοντας πως γεγονότα σαν αυτό, όπου εξετάζεται η καινοτομία και η πρωτοπορία, θα πρέπει να αποτελούν εγγύηση για τους Έλληνες παραγωγούς που χρησιμοποιούν τα NUTRIMORE λιπάσματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία