BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου η 3η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φυτωριούχων

Ο μεγαλύτερος πανελλήνιος σύλλογος πολλαπλασιαστικού υλικού, η Ένωση Φυτωριούχων Ελλάδος (ΕΦΕ), διοργανώνει την Παρασκευή 2 Ιουνίου την 3η Γενική Συνέλευσή της με χορηγούς επικοινωνίας την Agrenda και το Agronews. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Intercontinental, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ.

Την Παρασκευή 2 Ιουνίου η 3η Γενική Συνέλευση της Ένωσης Φυτωριούχων

3
0

Η ΕΦΕ ιδρύθηκε το 2015 και απαρτίζεται αποκλειστικά από φυτωριακές μονάδες που δραστηριοποιούνται σε φυτά που έχουν άμεση επαφή με την παραγωγή όπως είναι το αμπέλι, η ελιά, τα εσπεριδοειδή, τα καρποφόρα, τα ακρόδρυα, η φράουλα και τα τροπικά φρούτα. Κοινός στόχος όλων των φυτωρίων είναι η παραγωγή πιστοποιημένου και εγγυημένου φυτικού υλικού.

Ταυτόχρονα, η ΕΦΕ ενώνει φυτώρια που έχουν εξωστρεφή χαρακτήρα, μεγάλη δυναμική και όραμα για το πολλαπλασιαστικό υλικό στην Ελλάδα. Ήδη η εμπειρία πολλών από τα μέλη της σε ερευνητικά προγράμματα, συνεργασίες με πανεπιστήμια εντός και εκτός Ελλάδας και διεθνείς συνεργασίες αποτελούν τους οδηγούς για μια πιο ευοίωνη και δυναμική συνέχεια.

Τα φυτώρια της Ένωσης λειτουργού με συνέπεια, ταχύτητα και επαγγελματισμό σε διεθνές επίπεδο και μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τις ανάγκες των πιο απαιτητικών αγορών.

Για το πρόγραμμα της εκδήλωσης  πατήστε εδώ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία