BACK TO
TOP
Παρουσιάσεις

Τα νέα του προϊόντα παρουσίασε στο Mono Wine Restaurant ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Πίνδος»

Τα νέα του προϊόντα παρουσίασε την Πέμπτη 10 Μαΐου στο Mono Wine Restaurant ο Αγροτικός Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός Ιωαννίνων «H Πίνδος».

Τα νέα του προϊόντα παρουσίασε στο Mono Wine Restaurant ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Πίνδος»

2
0

Η ομάδα του Agronews ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα στου συνεταιρισμού βρέθηκε στο εστιατόριο όπου είχε την ευκαιρία να γευθεί τα νέα αυτά προϊόντα τα οποία αποτελούνται από μια σειρά αλλαντικών από 100% ορεινά κοτόπουλα ελευθέρας βοσκής "Πίνδος". Τα 7 αλλαντικά συνδυάστηκαν άψογα με 7 κρασιά υπό την καθοδήγηση της οινολόγου-οινοχόου Βασιλικής Κουτσοβούλου.


Οι εκπρόσωποι του πτηνοτροφικού συνεταιρισμού - οποίος μετράει 60 χρόνια λειτουργίας (με 500 παραγωγούς) – μας τόνισαν ότι οι συνδυασμοί στους οποίους μπορούν να χρησιμοποιηθούν τα αλλαντικά από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο Πίνδος είναι αμέτρητοι και οι γευστικές εμπειρίες που μπορούν να δημιουργηθούν αξεπέραστες.


Η συνεύρεση της ποιότητας με την γεύση στα αλλαντικά Πίνδος, τα καθιστά τη νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες!


Η οινολόγος Βάσω Κουτσοβούλου, που είχε και την επιμέλεια του μοναδικού αυτού γευστικού ταξιδιού, δημιούργησε μοναδικούς συνδυασμούς επεξηγώντας τους λόγους που ταιριάζουν οι γεύσεις μεταξύ τους αλλά και τους λόγους για τους οποίους τα αλλαντικά από ορεινό κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ, τα οποία είναι και χωρίς γλουτένη, εκτός από απαραίτητο συστατικό για κάθε γεύμα για όλα τα μέλη της οικογένειας, μπορούν να μας συντροφεύσουν ιδανικά και στην απόλαυση του αγαπημένου μας κρασιού.

Η συνεύρεση της ποιότητας λοιπόν με την γεύση στα αλλαντικά ΠΙΝΔΟΣ, τα καθιστά τη νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις!

Οι προτεινόμενοι συνδυασμοί:

-Το ελαφρύ και πλούσιο κοτοπαριζάκι ΠΙΝΔΟΣ θα ταιριάξει ιδανικά με την Ντεμπίνα, ένα κρασί φρουτώδες, ελαφρύ και με οξύτητα.

-Τα λουκάνικα cocktail από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ με την απαλή και ανάλαφρη γεύση χρειάζονται την φρεσκάδα, τον φρουτώδη χαρακτήρα και την οξύτητα ενός λευκού ημιαφρώδους κρασιού για να αναδειχθούν, όπως είναι ο Λευκός Ημιαφρώδης, Zoinos Winery.

-Τα φινετσάτα και έντονα λουκάνικα Φρανκφούρτης από φρέσκο ορεινό κοτόπουλο ελεύθερης βοσκής ΠΙΝΔΟΣ συνδυάζονται εξαιρετικά με ένα φρουτώδες κρασί με ευχάριστη οξύτητα όπως είναι η Μαλαγουζιά, Κτήμα Άλφα

-Το μαλακό και με διακριτική καπνιστή αίσθηση καπνιστό φιλέτο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ αναδεικνύεται δίπλα σε ένα απαλό φρουτένιο ροζέ με δροσερή οξύτητα & όπως είναι το 4-6H Αγιωργίτικο, Gaia Wines

-Το γεμάτο και με ελαφρώς πικάντικη υφή  λουκάνικο Hot Dog από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ χρειάζεται ένα γεμάτο και φρουτώδες ροζέ κρασί όπως είναι το  L’Esprit du Lac, Κυρ-Γιάννη από την ποικιλία Ξινόμαυρο.

-Το πληθωρικό και μπαχαρένιο χωριάτικο λουκάνικο από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ απαιτεί ένα κρασί φρουτώδες, με οξύτητα και διακριτικές τανίνες χαρακτηριστικά που βρίσκουμε σε ένα orange wine όπως είναι η Dr Debina Respect Orange wine, Zoinos Winery

-Η ευχάριστη πικάντική γεύση από το Πικάντικο σαλάμι από κοτόπουλο ΠΙΝΔΟΣ ισορροπεί με ένα φρουτώδες κόκκινο κρασί με βάθος, οξύτητα και βελούδινες τανίνες όπως είναι το  Βλάχικο, Zoinos Winery.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία