BACK TO
TOP
Profi

Με πακέτο Blue Power το Νew Holand T7.135

Αν και μοιράζονται την ίδια κατασκευαστική πλατφόρμα, τα New Holland T7.315 και CASE IH Optum είναι δύο μοντέλα τρακτέρ που έχουν το καθένα τους δικούς του θαυμαστές και για διαφορετικούς λόγους. Αυτούς ανακαλύπτουμε στην κεντρική δοκιμή τρακτέρ του Profi Ιουλίου-Αυγούστου, που κυκλοφορεί μαζί με την Agrenda το Σάββατο 1η Ιουλίου.

Με πακέτο Blue Power το Νew Holand T7.135

5
0
Μαζί τους την παρέλαση μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας συνεχίζουν η θεριζοαλωνιστική Claas Lexion 670 με 6 άλογα και νέο κινητήρα Mercedes, το αυτοκινούμενο ενσιρωτικό John Deere 8200i με απόδοση 51 τόνους την ώρα και το πλήρως ανακαινισμένο τρακτέρ JCB Fastrac 8330, όπως και το ειδικά κατασκευασμένο για ορυζώνες ψεκαστικό Agroma Invincible.

Και για όσους θέλουν να προετοιμαστούν για τη φθινοπωρινή σεζόν η «πολυμήχανη» Fertidrill ASmax της Alpego φιλοδοξεί να δώσει άλλον αέρα στην σπορά σιτηρών, καθώς συγχρόνως προετοιμάζει, σπέρνει και κάνει και λιπασματοδιανομή

Στην ιδιαίτερη ενότητα του κτηνοτροφικού εξοπλισμού το Profi ταξίδεψε στο Κιλκίς και τη Φάρμα Κουφάκη για να δει από κοντά το πρώτο ρομπότ αρμεγής Lely Astronaut A4 στην Ελλάδα, το οποίο προσφέρει ήδη στο πρώτο επτάμηνο της λειτουργίας του βελτίωση της παραγωγικότητας των ζώων κατά 5 έως 6 κιλά γάλακτος την ημέρα με μείωση του λειτουργικού κόστους και αύξηση του ελεύθερου χρόνου για τον παραγωγό.

Αυτά και πολλά ακόμη σε ό,τι αφορά τη διεθνή και ελληνική επικαιρότητα στον τομέα της αγροτικής τεχνολογίας στο Profi Ιουλίου, που έρχεται μαζί με την Agrenda το Σάββατο 1η Ιουλίου
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία