BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Ο συμβασιούχος κατασκηνωτής και ο Θωμάς Τούειν

Αληθεύει ότι ο πάλαι ποτέ γενικός της πλατείας Βάθη και πρωτοπαλίκαρο του Βαγγέλη, σήμερα έχει πάει συμβασιούχος στις κατασκηνώσεις του μηχανογράφου; Όταν γράφαμε ότι ο υπουργός της πλατείας «έκοψε το δεξί του χέρι», πιθανότατα είχε γνώση για τις κινήσεις του μέχρι πρότινος πολέμιου της μηχανοπαρέας.

Ο συμβασιούχος κατασκηνωτής και ο Θωμάς Τούειν

0
0

Ευβοιώτες συνεταιριστές τον κατηγορούν ότι επιδίδεται σε μπαράζ ενεργειών «προσηλυτισμού» κόσμου για να στείλει κόσμο στις Πύλες του Συντονιστή. Όπως και να ‘χει το θέμα των δηλώσεων ΟΣΔΕ έχει… ρεύμα με τον Τόμι να θέλει να κάνει την δική του Υπερπύλη. Μέχρι και λόγια του συγγραφέα Μάρκ Τουέιν, κατά κόσμων Σάμουελ Λάνγκχορν Κλέμενς, δανείστηκε ότι: «Ένα ψέμα έχει κάνει το γύρο του μισού πλανήτη πριν η αλήθεια προλάβει να φορέσει τα παπούτσια της».

ΜΕΡΑ

Το πήρε πάνω του ο Φάμελλος το αλαλούμ με της αναρτήσεις των δασικών χαρτών και δεσμεύεται για εγκυκλίους και νομοθετήματα σε χρόνο dt που θα διορθώνουν πρόδηλα λάθη της διοίκησης επί των αγροτεμαχίων, ώστε να μην κινδυνεύσουν οι επιδοτήσεις.

ΝΥΧΤΑ

Έπιασαν τις 70.000 υπογραφές και τα αντίστοιχα άραγε 5ευρα οι Φωτόλιβοι αγροτομάνατζερς που κατέθεσαν την αίτηση για το ΣτΕ κατά του φορολογικού-ασφαλιστικού; Θυμίζουμε ότι το 5ευρώσημο αφορούσε σε δικαστικά έξοδα και δαπάνες για μεταφορικά…

Άφαντος

Ισχύει άραγε αυτό που είπε πρότινος ο Μάξιμος (έδωσα τη μάχη στο γάλα) ότι ο υπουργός Βαγγέλης ακύρωσε την επίσκεψη του στην Αgrothessaly υπό το φόβο αντιδράσεων; «Πέρυσι έταζε τα πάντα στους πάντες, σήμερα δεν έχει πρόσωπο να έρθει», είπε χαρακτηριστικά ο Λαρισαίος βουλευτής της ΝΔ.

Χtractor

O Σάκης (ένας είναι) αποφάσισε να ασχοληθεί με τα αγροτικά και να επενδύσει στην σύσταση μιας υπερσύγχρονης καθετοποιημένης κτηνοτροφικής μονάδας. Το πρότζεκτ του το παρουσίασε σε τοπικούς φορείς, αγρότες και κτηνοτρόφους στην Καρδίτσα. Το επόμενο βήμα να ‘ναι στη Βερδικούσα (καταγωγή συμβίας Κάτιας). Φανταστείτε του χρόνου να τον δούμε και στα μπλόκα;

Την νήσσαν

«Όσοι αγρότες παραγωγοί είναι υπό συνταξιοδότηση (εντός του 2017) να μεταβιβάσουν ή να κρατήσουν τα δικαιώματα τους; Αν τα κρατήσουν, σε ποιες ενέργειες θα προβείτε ώστε να μην έχουν καμία περικοπή στη σύνταξη τους;», ρωτάει ο Κεγκέρογλου και απάντηση δεν παίρνει από τους αρμόδιους.

 

Υβρίδια

Δεν αφήνει στην τύχη του το θέμα της Φέτας, ο Κασαπίδης που παρά την αποπομπή του από τομεάρχης αγροτικού της ΝΔ, κινείται αυτόνομα για την ισότιμη προστασία της με τα υπόλοιπα ΠΟΠ προϊόντα.

Τι κι αν ο Χόγκαν, είπε πρόσφατα από τη Θεσσαλονίκη ότι υπάρχει μπροστά μια 5ετία, ο βουλευτής το θέλει και «γραπτώς», ενώ καταθέτει έγγραφο - πρόταση για την πλήρη κατοχύρωση της φέτας στη CETA και σε όλες τις διεθνείς εμπορικές συμφωνίες της Ε.Ε., όπως αυτή ψηφίστηκε από φορείς, συλλόγους και οργανώσεις του χώρου.

Μάλιστα, ζητά πριν την εισαγωγή της προς επικύρωση στο Ελληνικό Κοινοβούλιο την ενεργοποίηση των νομικών διαδικασιών που θα καταλήξουν στην επιβεβαίωση της δήλωσης του Επιτρόπου.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία