BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

«Ελληνικό γιαούρτι» µε τσέχικη πέτσα

Ρε το Μαριάν που πέρασε νοµοθετική ρύθµιση στην Τσεχία για το «ελληνικό γιαούρτι» και τώρα ο Βαγγέλης τον παίρνει µε το καλό να την ανακαλέσει. Βέβαια, στο πρόσφατο συµβούλιο υπουργών Γεωργίας, του άφησε και το υπονοούµενο να το πράξει για να µην οδηγηθούν τα πράγµατα σε άλλες αίθουσες για επίλυση.

«Ελληνικό γιαούρτι» µε τσέχικη πέτσα

0
0
Το θέµα είναι ότι όλοι ξέρουµε πόσο χρόνο τραβάνε οι δικαστικές διαµάχες, που ποτέ δεν ξέρεις πως θα καταλήξουν. Εµείς πάντως, εδώ ακόµη δεν περάσαµε εθνική νοµοθεσία ούτε για το γιαούρτι, ούτε για τη φέτα, ούτε για τη σήµανση στα γαλακτοκοµικά, ούτε για τη διακίνηση, κλπ.

MEΡΑΠολλά τα δρώµενα στη Νάξο. Πρώτα µπήκαν στο Γκίνες για τα 500 και κιλά τηγανιτές πατάτες και µετά είχαµε και τον Τζανέτο που πήρε τιµητική πλακέτα για τη συνεισφορά του στο συνεταιριστικό κίνηµα. Α, ρε Cohiba


ΝΥΧΤΑΚαλπάζουν οι τιµές παραγωγού στο αγελαδινό στην ΕΕ λένε οι εκπρόσωποι τις φυλής Χολστάιν και στη χώρα µας οι βιοµηχανίες ακόµα µια φορά... σιωπούν. Αναρωτιούνται γιατί αργεί το νοµοσχέδιο για την αναγραφή στο γάλα..


Άγονη γραµµήΆγονος λέει ο διαγωνισµός για τις τρεις θυγατρικές της ζαχάρεως στη Σερβία. Τις θέλουν µάλλον εντελώς κοψοχρονιά οι µνηστήρες. Πάντως, οι εµπλεκόµενοι διαρρέουν ότι θα κάνουν τα µάλα µαζί µε τις πιστώτριες για την εξυγίανση της βιοµηχανίας που παραπατάει και έχει µαζί της κάποιους ή πολύ τολµηρούς ή πολύ απελπισµένους..
 
Χασάπης ΒρυξελλώνΟ Βαγγέλης δεν θέλει περικοπές στις άµεσες ενισχύσεις της ΚΑΠ. Τώρα κατάλαβε ότι στα τέσσερα από τα πέντε σενάρια που εξετάζουν οι Βρυξέλλες το µαχαίρι στα δηµοσιονοµικά της αγροτικής πολιτικής θα πονέσει αυτούς που εισφέρουν τα λιγότερα και παίρνουν ουκ ολίγα σε σχέση µε τις επιδόσεις που έχουν.
 
ΣασοϊτεςΑυτά είναι όταν οι φορείς γίνονται πολλοί έχουµε και πολλές αντιδράσεις και υποµνήµατα διαµαρτυρίας. Μετά τους νεοπασεγίτες, έχουµε τώρα και τους σασοϊτες που ζητούν παράταση για τις ενστάσεις για τα αγροτεµάχια που χτυπάνε πάνω στους δασικούς χάρτες ώστε να µην χαθούν επιδοτήσεις.
Ο Φάµελλος τι λέει


Υβρίδι

Ο κινηµατίας οικολόγος της πλατείας λύνει τα θέµατα (λέµε τώρα), στο όνοµα του διαλόγου και της «άµεσης δηµοκρατίας» (;). Όπως πάει σε λίγο θα είναι πιο δηµοφιλής και από τους πρωταγωνιστές του «Game of Thrones»

Αφού λοιπόν έλυσε το θέµα µε τα βοσκοτόπια και θα γραφεί και στο νέο βιβλίο της ιστορίας, καθώς και το θέµα µε τη βιολογική γεωργία και τους δασικούς χάρτες, στα ΧΥΤΑ θα κολλούσε

Στον Πύργο τον έκαναν επίτιµο δηµότη για τη συνεισφορά του. Μήπως να πάει και στο χωριό του Καραµπάση να του απονείµουν και εκεί τιµητική πλακέτα οι βιοκαλλιεργητές




Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία