BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Στα junk το e-mail των κτηνοτρόφων του Βορρά

Περίμεναν να καταλαγιάσει ο θυµός τους οι κτηνοτροφικοί φορείς της Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης για να στείλουν «ήρεµοι και νηφάλιοι», όπως λένε, επιστολή στον πρωθυπουργό για τα όσα δεν άκουσαν στο 6ο αναπτυξιακό στην περιφέρεια τους.

Στα junk το e-mail των κτηνοτρόφων του Βορρά

1
0

Μάλιστα, 20 περίπου µέρες πριν το συνέδριο, τους ζητήθηκε να στείλουν email, µε τα προβλήµατα και τις προτάσεις τους για την κτηνοτροφία, ξεχωριστά για κάθε υπουργείο που αφορούν αυτά, για να λάβουν απαντήσεις. Ουδείς, όµως από τους υπουργούς είχε γνώση για τα υποµνήµατα αυτά κι ως εκ τούτου καµία απάντηση. Αντίθετα, εκθέσεις ιδεών και η µπάλα στην κερκίδα για τους προηγούµενους κυβερνώντες.


ΜΕΡΑ

Πρώτα το εξήγγειλε ο Αλέξης, µετά το ανακοίνωσε και ο Βαγγέλης, ενώ η ∆ΕΗ έχει δώσει από καιρό το ΟΚ για την παραχώρηση 3.700 στρεµµάτων, µε προτεραιότητα σε νέους σε Οµάδες για τα αρωµατικά.

ΝΥΧΤΑ

Βέβαια, η αρχή θα γίνει µε 700 µόνο στρέµµατα την άνοιξη, ενώ ο Θανάσης τους οργανώνει για να φτιάξουν Οµάδες…. Τα υπόλοιπα 3.000 στρέµµατα από την φθινοπωρινή σεζόν, για να προλάβει να ξαναµαζευτεί η οµάδα εργασίας.

 

Πατριαρχείο

«Πάλι τερτίπια για να µην γίνουν ενστάσεις στην εξισωτική επινόησε ο ανεκδιήγητος... Για να µπεις να δεις αν είσαι δικαιούχος , µόνο βεβαίωση από Πατριάρχη δεν ζητάει ....Αντί να µπαίνεις µε ένα ΑΦΜ και ταυτότητα θέλουν λαγούς µε πετραχήλια ....Εγώ πάντως δεν µπόρεσα να µπω», λέει µε ανάρτηση του στο fb o Βάκης.

                    

Στην αποµόνωση

Τι του ‘µελε να πάθει του Βαγγέλη στην εκλογική του περιφέρεια; Πήγε ο έρηµος στα εγκαίνια µουσείου και θες σκόπιµα, θες κατά λάθος, οι διοργανωτές της εν λόγω εκδήλωσης ξέχασαν να τον προσφωνήσουν και να του δώσουν το λόγο για χαιρετισµό και ως εκ τούτου, δικαίως ο υπουργός της πλατείας έφυγε θυµωµένος.


Θεοφάνεια

Από ζηµιές στην αγροτική παραγωγή πάµε καλά. Από ασφαλιστικά µέσα όµως, µπάζει λίγο ως πολύ το πράγµα. Η διαβούλευση για τον ΕΛΓΑ τελειώνει τέλος του έτους και όλοι µιλούν για  ένταξη και άλλων ασφαλιστικών κινδύνων στον κανονισµό του ΕΛΓΑ. Για τις εισφορές όµως.. κουβέντα. Πάντως, ο Φάνης το ψάχνει ποικιλοτρόπως.

 

Υβρίδια

Πως και πως περιµένουν οι συντελεστές του αγροτικού κλάδου τα πολυθρύλητα Σχέδια Βελτίωσης της νέας περιόδου και τη φιέστα της επικείµενης προκήρυξης πάει να χαλάσει ο «γαλάζιος» Καρασµάνης.

Ο πρώην υπουργός της πλατείας, µιλάει για εγκληµατική περικοπή 32,4% στα κονδύλια και µε όχι και τα… καλύτερα λόγια για τον νυν, που όπως λέει «πετσόκοψε» κατά το 1/3 το προϋπολογισµό του µέτρου στα 315 εκατ. ευρώ!

 «Και σαν να µην έφταναν αυτά, µόλις προ πενθηµέρου και πάλι µε υστέρηση 3 ετών ο κ. Αποστόλου προχώρησε στην υπογραφή της απόφασης για το πρόγραµµα ενίσχυσης των Οµάδων Παραγωγών, περικόπτοντας άλλα 2,3 εκατ. ευρώ». Τουτέστιν, το «χρυσό βατόµουρο» πάει στον…

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία