BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Είμαστε χώρα φαντασιακή, που λέει και ο Τσαυτάρης

Αυτά που είπε ο φίλος του Βαγγέλη, ο Φιλ (Χόγκαν για τους υπόλοιπους), δεν λες ότι εγγυώνται τη µη επανεθνικοποίηση της ΚΑΠ. Έχουµε λέει 2,5 χρόνια για να παλέψουµε για τον προϋπολογισµό της επόµενης 7ετίας, το θέµα είναι τι θα µείνει για τη γεωργία που θεωρείται για κάποια κράτη …ακριβό σπόρ.

Είμαστε χώρα φαντασιακή, που λέει και ο Τσαυτάρης

0
0

Τώρα, πόσο απλή υπόθεση είναι για τις άµεσες τα στρατηγικά σχέδια, η επικουρηκότητα, οι επιδόσεις κ.λπ, θα φανεί µε τα νοµικά κείµενα. Πότε; Πάντως, ο υπουργός της πλατείας το µόνο που ξέρει είναι ότι η χώρα µας δεν µπορεί να βάλει ούτε σεντ, εξου και το φάντασµα της επανεθνικοποίησης και η ανακατανοµή δικαιωµάτων από µηδενική βάση.

ΜΕΡΑ

Μέχρι και στον Ιάπωνα πρέσβη αρέσει το ελληνικό κρασί, λέει ο υπουργός της πλατείας που υποσχέθηκε η ∆ιεπαγγελµατική να αποκτήσει ρόλο συνοµιλητή για να συντονίσει σε ενιαία βάση την προώθηση του στη χώρα του.

ΝΥΧΤΑ

«Η µεγαλύτερη µεταρρύθµιση είναι η κύρωση των δασικών χαρτών συνδυασµένη µε την εκπόνηση των διαχειριστικών σχεδίων βόσκησης», είπε προσφάτως ο οικολόγος της πλατείας που δεν τον φώναξαν να λύσει και το Μακεδονικό.

 

Βετέξ

Φανταστείτε να ασκήσει βέτο ο Αλέξης για να μην μειωθεί ούτε ένα ευρώ από τον προϋπολογισμό της ΚΑΠ, την ώρα που ο Μακρόν δείχνει έτοιμος να σπάσει τα ταμπού και να απομακρύνεται από το δόγμα του Ζακ Σιράκ ότι η γεωργία είναι το κυριότερο ενδιαφέρον της Γαλλίας στην Ευρώπη.

Εβίβα

Ο φόρος στο κρασί είναι σαν να μην έγινε, ας όψεται το μνημόνιο, είπε ο Βαγγέλης στους εκπροσώπους το κλάδου, στους οποίους υποσχέθηκε την κατάργηση του. Μέχρι τότε, θα ‘χουν  να πορεύονται με το πρωτόκολλο Διεπαγγελματικής με Νιρβάνα και με την ομάδα εργασίας που στήνεται. Στην υγειά σας ρε παιδιά!

Απαγορευτικό

«Ανοιχτές οι πόρτες του υπουργείου για τους Σερραίους αγρότες! Είμαστε θετικοί στο να συζητήσουμε με τους αγρότες γύρω από τα αιτήματα τους ... μπλά μπλά μπλά! Βαριές δηλώσεις…Κενές σε περιεχόμενο πολιτικές και ουσία πουθενά», σχολιάζει στο FB o Λίτος που του μεταφέρθηκαν κουβέντες τύπου «Ο Λίτος δεν θα περάσει την πόρτα του υπουργείου».

 

Υβρίδια

Το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δηµιούργησε µια οµάδα εργασίας για το ελληνικό γιαούρτι, ώστε να τεθεί υπό τον χαρακτηρισµό «ΠΟΠ», λέει ο νέος πρόεδρος της Φυλής Χολστάιν, στην οποία όµως δεν κληθήκαν να συµµετάσχουν.

Ποιο ελληνικό γιαούρτι όµως να γίνει ΠΟΠ; Αυτό που µπορεί πλέον να παρασκευάζεται από οποιοδήποτε γάλα;» ρωτάει ο Κοτόπουλος που που περιµένει πως και πως τον υπουργό της πλατείας στην Agrotica.

Απούσα η κυβέρνηση στην προστασία του κλάδου, ο οποίος βάλλεται από τις διατάξεις του Κώδικα Τροφίµων και Ποτών αλλά και τις καθυστερήσεις ΥΑ που στρογγυλοποιούνται µέχρι να τεθούν σε ισχύ (βλέπε υποχρέωση αναγραφής χώρας αρµεγής στις συσκευασίες γαλακτοκοµικών προϊόντων).

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία