BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Προσεχώς Διεπαγγελματική Κάνναβης

Άλλο η κάνναβη σε κάψουλες και με συνταγή από το φαρμακείο και άλλο το κανναβούρι. Οι αρμόδιοι τα ‘χουν ξεκάθαρα στο μυαλό τους για να ξεκινήσει το επιχειρηματικό βήμα, νομότυπα λέει και με σχέδιο.

Προσεχώς Διεπαγγελματική Κάνναβης

4
0

Έμειναν, εκτός οι φυτεύσεις σε γλαστράκια στο μπαλκόνι. Πάλι καλά, που ο Βαγγέλης ξεκαθάρισε τα της φαρμακευτικής λέγοντας ότι η παραγωγή της δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να εκληφθεί από τους εν δυνάμει παραγωγούς ως αγροτικό προϊόν και να οδηγήσει για παράδειγμα σε εκριζώσεις ροδάκινων. Εντούτοις, προβλέπεται η διεύρυνσης της παραγωγικής βάσης για τους Έλληνες αγρότες, μέσω συνεταιριστικών σχημάτων. Άντε, βάλτε μπροστά και τη Διεπαγγελματική.

Ταχογράφος

Όλα τα κοντέρ κοντεύει να σπάσει ο αγροτικός τομέας, που σύμφωνα με τον υπουργό της πλατείας τρέχει με χίλια. Τα στοιχεία, λέει, δείχνουν εντυπωσιακή αύξηση των εξαγωγών αγροτικών προϊόντων (το έλλειμμα των 2 δισ. οδεύει προς μηδενισμό), της απασχόλησης και του εισοδήματος εν μέσω κρίσης. Οι αγρότες τα ‘χουν υπόψη τους που ζητούν κατώτατες εγγυημένες τιμές;

Κανναβόσημο

Για τις αποδόσεις της φαρμακευτικής κάνναβης στο θερμοκήπιο γιατί δεν μίλησε κανείς στη μάζωξη της ΕΣΗΕΑ; Αφού τα έχουν όλα μετρημένα και με τις αγορές, λέει να κάνουν κρα…για το προϊόν που θα μας βγάλει στην ανάπτυξη με τις εξαγωγές και τη φορολογία των οικονομικών δραστηριοτήτων του κλάδου.

Βαλβίδα

Με μία λιτή ανάρτηση στο FB: «Αποχωρούμε από τα μπλόκα με ψηλά το κεφάλι», η Πανελλαδική του στρατηγού Βαγγέλη ανακοίνωσε το τέλος των φετινών αγροτικών κινητοποιήσεων που φέτος ξεθύμαναν πρόωρα. Πάντως όπως θα ‘λεγε κι ο Κοκκινούλης «προσοχή στο καπάκι της κατσαρόλας που βράζει…». 

 

ΜΕΡΑ

Ο υπουργός της πλατείας έχει μείνει στην υπόσχεση του Φιλ (Χόγκαν) ότι δεν θα υπάρξει επανεθνικοποίηση της ΚΑΠ, όμως τον γενικό Χαράλαμπο τον έχουν ζώσει τα φίδια και ετοιμάζει τα μοντέλα επιβίωσής του αγροτικού τομέα για τις εν δυνάμει περικοπές που έρχονται. 

ΝΥΧΤΑ

Οι πρώτες παρενέργειες πάντως της κανναβιδιόλης δεν άργησαν να φανούν και στην συζήτηση στην ΕΣΗΕΑ, για το επιχειρηματικό μέλλον του βιομηχανικού φυτού. Διάσταση απόψεων για το αν οι θέσεις εργασίας θα είναι 17.500 χιλιάδες ή 2.500.

 

Υβρίδια

Πιπέρι, στο στόμα αν ξαναμιλήσουν οι αγρότες για το φορολογικο-ασφαλιστικό, αφού όπως επανέλαβε σε συνέντευξη του προσφάτως ο υπουργός της πλατείας, το θέμα αυτό δεν πρέπει να το ξαναθέσουν.

Όπως τα βγάζει η σούμα του υπουργείου Οικονομικών για το εισόδημα του 2016, πλήρωσαν το 2017 φορολογία εισοδήματος, όλοι μαζί 129 εκατ., ήτοι 50 εκατ. λιγότερα από την προηγούμενη χρονιά, ενώ οι κατ’ επάγγελμα έδωσαν κατά μέσον όρο 120 ευρώ ο καθένας, χωρίς βέβαια κατά τον υπουργό να λογιστούν και οι επιστροφές που υπήρξαν από τον συμψηφισμό της προκαταβολής.

Κατά τα λοιπά ασφαλιστικά τουμπεκί και για το ασφαλιστικό αφού διασώθηκε ο ασφαλιστικός τους φορέας και υπομονή μέχρι το 2030 για την εθνική σύνταξη των 384 ευρώ!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία