BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Εμείς οι δύο πάμε πακέτο, κατάλαβέ το

Σασπένς και θερµό κλίµα είχε η συνεδρίαση του ∆Σ του Αγροτικού Συνεταιρισµού Λαρισαίων για τα 30.000 ευρώπουλα που λείπουν χωρίς παραστατικά από το ταµείο επί προεδρίας Σιδερόπουλου το 2016. Μέχρι ο Κοκκινούλης ήταν στο πλευρό του (τόσοι αγώνες µαζί στην άσφαλτο).

Εμείς οι δύο πάμε πακέτο, κατάλαβέ το

0
0

Η ψηφοφορία ήταν 30 κατά της απαλλαγής και 28 υπέρ. Ως εκ τούτου, για το θέµα µπαίνει Ορκωτός για να διερευνήσει την υπόθεση εξόδων χωρίς αποδείξεις, και για τον ισολογισµό του 2016 που δεν έκλεισε ποτέ από την σύζυξ λογίστρια, που όπως είπε στην συνέλευση «πάει πακέτο µε τον σύζυγό της».

ΜΕΡΑ

Ξεκίνησε από 5 Φεβρουαρίου η ρύθµιση οφειλών στα ασφαλιστικά ταµεία, ωστόσο για τους ασφαλισµένους στον ΟΓΑ (νυν ΕΦΚΑ), αυτό θα αρχίσει να τρέχει από τον ερχόµενο Μάιο. Ως εκ τούτου ζήσε Μάη µου να φας τριφύλλι.

ΝΥΧΤΑ

Μετά το «ξεπάγωµα» των πλειστηριασµών, επιχειρηµατίες και αγρότες που νοικιάζουν ακίνητα τα οποία έχουν βγει σε πλειστηριασµό απειλούνται µε έξωση αφού ο υπερθεµατιστής έχει το δικαίωµα να καταγγείλει τις µισθώσεις.

 

Φωτογραφική

Εµείς µε τη λειψυδρία και τους φόρους και οι… άλλοι µε τη φαρµακευτική κάνναβη, λέει µε νόηµα ο Βάγγος, σχολιάζοντας τα µεγαλόπνοα κυβερνητικά σχέδια. Ποιος αγρότης θα µπορέσει να κάνει επένδυση 4 εκατ. σε 4 στρέµµατα διερωτάται, υποστηρίζοντας ότι το αφήγηµα των αρµοδίων έχει αντίκρισµα φωτογραφικό… µόνο σε τρεις τέσσερις περιπτώσεις ηµετέρων.

Αφωνία

Επανήλθε ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα) στα της προστασίας της Φέτας και κατάρρευσης στο αιγοπρόβειο γάλα, σε εκδήλωση στην Ελασσόνα. Θέτει λέει και ξαναλέει στον υπουργό Βαγγέλη το εξής απλό: «∆ικαιολογούνται οι µειώσεις στις τιµές του γάλακτος;» και ο λαλίστατος, κατά τα λοιπά υπουργός  «έχει πιεί το αµίλητο νερό».

Μπαµ και κάτω

Την κυβέρνηση λέει ο Χαρίτσης την έχει απασχολήσει όσο τίποτα η ΕΒΖ. Σε τέτοιο βαθµό, που όλοι έχουν συνειδητοποιήσει ότι πλέον το πρόβληµα ρευστότητας της εταιρείας είναι µη αντιµετωπίσιµο και δροµολογούν την πώληση τόσο των θυγατρικών στη Σερβία όσο και των ελληνικών δραστηριοτήτων. Τους παραγωγούς τελικά τους σκέφτηκε κανείς;

 

ΥΒΡΙΔΙΑ

Αλήθεια, ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, γιατί έπρεπε να βγει και να κάνει αποφώνηση των αγροτικών κινητοποιήσεων µε συµπεράσµατα, τα οποία λέει θα ήταν θετικά αν δεν είχε αποκρουστεί ο διάλογος µε τον υπουργό πριν τα µπλόκα.

Κάτω από αυτό το πρίσµα και η κριτική ότι οι αγροτικές διεκδικήσεις που αποφάσισε η Πανελλαδική επιτροπή µπλόκων για τον Ιανουάριο του 2018, είχε άµαζα µπλόκα και δεν αντιµάχονταν το απαρχαιωµένο µοντέλο παραγωγής που επέβαλαν Ν∆ και ΠΑΣΟΚ.

 «Ακούσαµε το περίφηµο «κανένας αγώνας δεν πάει χαµένος», το οποίο, αναφέρουν, στην εν λόγω περίπτωση είναι λάθος καθώς χάθηκε ευκαιρία ανασύνταξης των δυνάµεων. Κατά τα λοιπά, όλα στον αγροτικό τοµέα βαίνουν πρίµα!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία