BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Καραμέλες για την αφωνία

Σιγή ασυρµάτου προς ώρας από τη Βάθη για τα ροδάκινα του εµπάργκο και για το όχι των Βρυξελλών στο αίτηµα για στρεµµατικές αποζηµιώσεις. Μετά τα… φίλια πυρά της Τζάκρη, θέµα που ανάδειξε η Agrenda, το ζήτηµα σηκώνει ο Καρασµάνης, που κατηγορεί τον Αποστόλου για συστηµατική αφωνία επί του θέµατος στα συµβούλια υπουργών µε κίνδυνο ακόµα και απόρριψης της δυνατότητας χορήγησης de minimis ενισχύσεων.

Καραμέλες για την αφωνία

0
0

Άλλη πονεµένη ιστορία η «καραµέλα» της συνδεδεµένης στο επιτραπέζιο και η απώλεια των 6 εκατ. ευρώ της συνδεδεµένης στο συµπύρηνο το 2015 και το 2016. Αντ’ αυτού η µόνη «option» οι αποσύρσεις και τα σεντς της επισιτιστικής.

ΜΕΡΑ

Αλήθεια ο δήµαρχος Ηλίας που ήταν και δεν είχαµε φωτογραφικό ενσταντανέ µε το Βαγγέλη στην εκδήλωση µε αγρότες και αλιείς της περιοχής Μαραθώνα. Βέβαια, διοργανωτής ήταν η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Ανατολικής Αττικής.

ΝΥΧΤΑ

Στις «καλένδες» η εξαγγελία για ίδρυση Γαλακτοκοµικής Σχολής Ελασσόνας; Αναρωτιέται ο Μάξιµος (έδωσα τη µάχη στο γάλα), σχολιάζοντας την απάντηση Αποστόλου που λέει ότι δεν έχουν λυθεί βασικά ζητήµατα (πόροι) στο πρότζεκτ.

Άντε και με Instagram

Οργανωμένο ντεμπούτο – αν και με καθυστέρηση – στα social media αποφάσισε να κάνει η πλατεία Βάθη. Ακολουθώντας την τακτική και των υπόλοιπων υπουργών, Αποστόλου, Τσιρώνης και Κόκκαλης θα σερφάρουν πλέον και διαδικτυακά ενημερώνοντας «φίλους» και «ακολούθους» με τα νέα τους. Άντε και με Instagram!

Απορίας άξιον

Απορίας άξιο είναι πως γίνεται οι αγρότες που τηλεφωνούν στο 1540 του υπουργείου και ενημερώνονται «γρήγορα και έγκυρα» όπως υποστηρίζει σχετική πανηγυρική ανακοίνωση και τα τηλέφωνα στα γραφεία της Agrenda για παράπονα – καταγγελίες και ερωτήσεις να αυξάνονται με γεωμετρική πρόοδο. Δεν αμφισβητούμε… Απορούμε!

Παραπονιάρης

Καλά τι τις θέλει τις συγκρίσεις με το WWF ο Βαγγέλης. Άκαιρη η διαπίστωση ότι οι ανακοινώσεις της Βάθη για επενδύσεις στις υδατοκαλλιέργειες δεν έτυχαν δέουσας προβολής, ενώ της περιβαλλοντικής οργάνωσης για την κατανάλωση ψαριών στην ΕΕ ξεπερνά τις δυνατότητες των θαλασσών της. Στο Σκαραμαγκά πάντως οι πετρελαιόπληκτοι αλιείς ακόμη περιμένουν…

Υβρίδια

∆υστυχώς µε το ΑΤΑΚ, επαληθευτήκαµε ως προς τον κακό χαµό που έγινε, όπως µε τους δασικούς χάρτες. Κάποιοι αναρωτιούνται αν όλη αυτή η αναµπουµπούλα µε την αναγραφή εξυπηρετεί την προσέγγιση να κοπούν από κάποιους δικαιώµατα.

Ο αγροτικός κόσµος έχει ξεσηκωθεί και µιλά για κινήσεις «αιφνιδιασµού», που προβληµατίζουν όταν υπάρχουν και… εξαιρέσεις. «Μήπως να ξανασκεφτείτε;» ρωτάνε οι νέοι.

 «Το κράτος για θέµατα που δεν είναι παραλείψεις αγροτών, τους αναγκάζει να κυνηγάνε τους ιδιοκτήτες γης. Η κατάληξη είναι ότι όσοι αγρότες νοικιάζουν µικρά αγροτεµάχια από πολλούς ιδιοκτήτες δεν µπορούν να συµµορφωθούν καθώς κάποιοι ιδιοκτήτες δεν ασχολούνται», λέει η ΠΕΝΑ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία