BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Μετά το Πάσχα θα γράψει την προέλευση η ζυγαριά

Καλά η ζυγαριά στα κρεοπωλεία για την ιχνηλασιμότητα στο κρέας θα δείξει την προέλευση μετά το Πάσχα; Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από τις δηλώσεις του υπουργού της πλατείας σε συνέντευξη στο κανάλι της Βουλής.

Μετά το Πάσχα θα γράψει την προέλευση η ζυγαριά

4
0

Ο ίδιος στο ερώτημα «πως θα αποφύγετε τις ελληνοποιήσεις;» απαντά ότι οι έλεγχοι ειδικά στα αμνοερίφια είναι ολοκληρωτικοί, δηλαδή όλες οι εισαγωγές από την αρχή της χρονιάς μέχρι την ημέρα έναρξης εφαρμογής της υποχρεωτικής αναγραφής στις ταμειακές μηχανές των χώρων πώλησης κρέατος, δηλαδή μέχρι τις 19 Απριλίου 2018. Ολοκληρωτικοί και με ανύπαρκτο προσωπικό, λένε από την πλευρά τους οι κτηνοτρόφοι, δεν γίνεται…

ΜΕΡΑ

Το ΓΕΩΤΕΕ ζητά προβάδισμα των γεωπόνων και όχι των τεχνολόγων για την εφαρμογή της δακοκτονίας. Βέβαια για μια ακόμη φορά, χάνεται η ουσία, αφού το θέμα δεν είναι οι προσλήψεις αλλά η σωστή και φυσικά έγκαιρη εφαρμογή του προγράμματος.

ΝΥΧΤΑ

Εντός του στάβλου και περιφραγμένων εγκαταστάσεων καλούνται να περιορίσουν εντός του προσεχούς τριμήνου τα ζώα τους οι κάτοχοι εκτατικών και ημισταυλισμένων χοιροτροφικών εκμεταλλεύσεων μετά την απόφαση του Υπουργείου Περιβάλλοντος βάζοντας τέλος στη βόσκηση σε δασικές εκτάσεις.

 

Φαραώ

Όταν είσαι για όλους, είσαι για όλους. Έτσι, κι ο Βαγγέλης νοιάζεται για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Ανατολικής Αττικής, που όπως είπε και σε σχετικό συνέδριο, στηρίζεται σε Φαραωνικό μοντέλο ανάπτυξης με την τσιμεντοποίηση να κυριαρχεί. Βέβαια, πόσο εύκολο είναι να σπάσεις μπετόν αρμέ αντιλήψεις;

Συνταγή Γίτσα

Ο Γίτσας, σιγά που θα μείνει μόνο με τον Τάκη με τα λεμόνια και τους εισαγωγείς κρέατος μετά τις αποχωρήσεις των κρεοπωλών και των βιομηχάνων από την Διεπαγγελματική, θα προσθέσει λέει ως συνδεδεμένα μέλη πανελλαδικές οργανώσεις καταναλωτών αλλά και οργάνωση του ιατρικού κλάδου. Το Cook Shop θα το βάλει;

Άπιστος

Ο Μάξιμος (έδωσα τη μάχη στο γάλα), δεν πείθεται από τις εξαγγελίες τύπου «βρήκαμε λεφτά και όλοι οι επιλαχόντες νέοι αγρότες μέσα» και ρωτάει τον υπουργό της πλατείας να του πει πόσα είναι ακριβώς τα χρήματα, από πού θα αντλήσει και πότε θα δοθούν.

 

Υβρίδια

Ο Κατρούγκαλος αφού είχε βρει τη λύση στο φορολογικό-ασφαλιστικό αφήνοντας την σφραγίδα του (κλαίνε και οι πέτρες), έβαλε πλώρη και για το αγροτικό.

Σε πρόσφατη εκδήλωση στην Καλαμάτα, αφού, παραδέχθηκε ότι ο αγροτικός κόσμος «δικαιολογημένα δυσπιστεί απέναντι στην πολιτεία» δεδομένου ότι η κατάσταση στον τομέα της γεωργίας δεν εξελίσσεται όπως θα ανέμενε κανείς, πρότεινε λυθεί το θέμα του μικρού κλήρου, που απαιτεί και την πηγή του κακού, με συνέργειες.

«Βασικοί πρωταγωνιστές σε αυτή την προσπάθεια θα είναι οι αγρότες, αλλά και οι άνθρωποι της επιστήμης, μέσα από συνεργασίες με ανώτατα και τεχνολογικά εκπαιδευτικά ιδρύματα», είπε βάζοντας στο παιχνίδι και την οικονομική διπλωματία για την προώθηση των αγροτικών προϊόντων σε νέες ξένες αγορές. Αυτά είναι,  όταν υπάρχει… σχέδιο!

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία