BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Για επίδοµα στον ΟΑΕΔ η «µηχανοπαρέα επε» αν καταργηθούν τα δικαιώµατα ενισχύσεων

Ανακατωσούρα προκαλεί η ρηξικέλευθη πρόταση του Επιτρόπου Χόγκαν για κατάργηση των δικαιωµάτων, χάριν απλοποίησης. Πέρα από τις αντιδράσεις που πυροδότησε προς τις τάξεις των παραγωγών, το αποκαλυπτικό δηµοσίευµα της Agrenda, διφορούµενες είναι και οι προσεγγίσεις που γίνονται από τους επιτελείς του υπουργείου.

Για επίδοµα στον ΟΑΕΔ η «µηχανοπαρέα επε» αν καταργηθούν τα δικαιώµατα ενισχύσεων

1
0

Και δεν είναι µόνο η προσέγγιση έναντι των αγροτών, είναι ότι αν γίνει αυτή η απλοποίηση, οι µισοί από αυτούς που ασχολούνται µε τα του ΟΣ∆Ε, π.χ «µηχανοπαρέα επε», θα χάσουν τη δουλειά τους... Όπως και να ‘χει η κουβέντα για τις εθνικές επιλογές έχει µάκρος...

ΜΕΡΑ

Η ίδρυση µονάδας ζωοτροφών και ο εκσυγχρονισµός των εγκαταστάσεων του τυροκοµείου του στα επενδυτικά πλάνα του συνεταιρισµού Καλαβρύτων, που σε πείσµα των καιρών προχωρά µπροστά.

ΝΥΧΤΑ

Σύµφωνα µε νέα µελέτη, ίχνη από την πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίµα πριν 7 έτη βρέθηκαν σε κρασιά της Καλιφόρνια. Οι φυσικοί ανακάλυψαν αύξηση των επιπέδων ενός ραδιενεργού ισότοπου σε κόκκινα και ροζέ κρασιά.

 

Καύσιµο

Πληρώστε υπερωρίες κι όλα θα γίνουν, λέει ο αειθαλής πρόεδρος των γεωτεχνικών του ∆ηµοσίου, µε αφορµή τον βαρύ όγκο δουλειάς θα φέρουν οι αξιολογήσεις των Σχεδίων Βελτίωσης. Όχι τίποτα άλλο, γιατί έρχονται και τα µπάνια του λαού... και µετά πέραν του ωραρίου το κατάστηµα παραµένει κλειστόν!

                    

Τριήµερο

Αλήθεια, ο Βαγγέλης έβαλε την υπογραφή του τελικά για τη µία διεπαγγελµατική Φέτας,  γιατί βλέπουµε ότι διαφηµίζεται για το Σεπτέµβριο µια πανελλήνια διοργάνωση για τον προϊόν µε παρεµβάσεις του επιτρόπου Φιλ Χόγκαν αλλά και του νέου οργάνου, που τον τελευταίο καιρό δυσκολεύονταν κατιτίς µε το καταστατικό.

                    

Στη βεράντα

Ενδιαφέρον έχει η καµπάνια της ∆ιεπαγγελµατικής Οίνου της Ισπανίας που κινείται εν µέσω καύσωνα, διακοπών και κοινωνικών δικτύων και καλεί τους πολίτες να βάλουν ένα ποτήρι κρασί ακόµη και στη βεράντα και να κοινοποιήσουν στο Twitter και το Facebook. Για να δηµιουργηθεί ρεύµα, προσφέρει δωρεάν τρία µπουκάλια κρασιού!

 

ΥΒΡΙΔΙΑ

Κάτοχος µεταπτυχιακού στη χωροταξία της υπαίθρου είναι ο φίλος και πολυδραστήριος περιφερειακός σύµβουλος Θεσσαλίας, Νίκος Πουτσιάκας. Η απονοµή έγινε στο Πανεπιστήµιο Θεσσαλίας.

∆εν θα το αφήσει η Βayer, το θέµα των νεονικοτινοειδών και ετοιµάζεται να προσφύγει κατά της απόφασης του Γενικού ∆ικαστηρίου της ΕΕ, καθώς εκτιµά ότι αυτό θα µπορούσε να έχει σηµαντικές συνέπειες για την προβλεψιµότητα των εγκρίσεων των δραστικών.

Την 1η Αυγούστου, η ανθρωπότητα κατανάλωσε το σύνολο των πόρων που η φύση µπορεί να ανανεώσει µέσα σε έναν χρόνο και θα ζήσει «µε πίστωση» για πέντε µήνες, σύµφωνα µε την Global Footprint Network,. Μέρα που έρχεται όλο και πιο νωρίς.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία