BACK TO
TOP
της Πιάτσας

Ήρθε η Δευτέρα της πληρωμής;

Πληρωµές είναι το καυτό θέµα των ηµερών και δεν γίνεται κι αλλιώς! Έφτασαν Χριστούγεννα και ήγγικεν η ώρα να ρεύσει το χρήµα! Από ‘κει που όλοι οι αρµόδιοι τηρούσαν σιγήν ιχθύος, µπαράζ ανακοινώσεων είχαµε µέσα στην εβδοµάδα για την πληρωµή της ενιαίας ενίσχυσης που θα γίνει –λένε όλοι- τη ∆ευτέρα 22 ∆εκεµβρίου!

Είναι καλός ο νέος νόμος

1
0
Καρασµάνης, Κουκουλόπουλος, Αποστολάκος, Μπαµπασίδης διαβεβαιώνουν για την πίστωση των λογαριασµών των δικαιούχων της δεύτερης δόσης του τσεκ για τη ∆ευτέρα. Κάτι ξέρουν αυτή τη φορά ή ενόψει των επικείµενων εκλογών προσπαθούν να σώσουν ότι µπορούν; Μακάρι να µη διαψευστούν πάντως!  

Και για τα βιολογικά, λέει ο αναπληρωτής, «οι πληρωµές συνεχίζονται κανονικά και επιτελείται ένας άθλος»! Μέχρι την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραµµές µόνο παραγωγοί της Λέσβου είχαν δει το χρώµα του χρήµατος! Ας του πει κάποιος για τους άθλους του Ηρακλή! Πάντως, φαίνεται να άνοιξε ο δρόµος – αν και µε καθυστέρηση σχεδόν 3 ετών- και σειρά θα παίρνει ∆ΑΟΚ που στέλνει φακέλους!

Φακέλους, λέγοντας, θυµήθηκα τα Σχέδια Βελτίωσης! Στο συνέδριο της Παρασκευής στο Intercontinental, διχάστηκαν! Από τη µία ο ειδικός γραµµατέας του υπουργείου διατεινόταν ότι «κορυφώνεται η προσπάθειά µας για την απορρόφηση των κονδυλίων του 2014», ενώ από την πλευρά του ο αναπληρωτής υπουργός αναφέρθηκε στα Σχέδια Βελτίωσης ως «µαύρη τρύπα για την προσπάθεια µας για το ν+2»..

Τίτλοι τέλους και επισήµως για την ΑΓΝΟ, καθώς από τις 5 ∆εκεµβρίου καταχωρίστηκε στο Γενικό Εµπορικό Μητρώο (Γ.Ε.ΜΗ.) του ΕΒΕΘ η απόφαση (µε αρ. 17980/2014) του Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, µε την οποία κηρύχθηκε η γαλακτοβιοµηχανία σε πτώχευση. Με τη δικαστική αυτή απόφαση ορίστηκε ηµέρα παύσης των πληρωµών της η αντίστοιχη µε την ηµέρα δηµοσίευσης της δικαστικής απόφασης (27.10.2014) του 2012. ∆ιατάχθηκε σφράγιση περιουσίας της πτωχεύσασας. Όσοι έχουν λαµβάνειν, µπαίνουν στη σειρά και όσα φτάσουν

Επιτροπή… υποδοχής ετοιµάζουν για τον Καρασµάνη οι τευτλοπαραγωγοί της Κ. Μακεδονίας, προκειµένου, όπως λένε, να του δώσουν και από κοντά τα… «συγχαρίκια» για τους χειρισµούς τους στα θέµατα που τους αφορούν. Ο υπουργός αναµένεται να παραστεί την Κυριακή σε εκδήλωση για τη νέα ΚΑΠ στα Γιαννιτσά και οι εξαγριωµένοι αγρότες, που ακόµα να δουν χρήµα, ετοιµάζονται να του «ψάλουν τα κάλαντα» από κοντά. Την οργή τους την επέτεινε η πληροφορία ότι οι πληρωµές από την ΕΒΖ για τα τεύτλα που παραδόθηκαν στη φετινή καµπάνια, θα γίνουν στο δεύτερο 15νθήµερο του Ιανουαρίου.  
O ΜΠΛΟΚΑΤΖΗΣ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία