BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Αν θες να δεις το μέλλον, διάβασε ιστορία

Καλά τον Βαγγέλη ή δεν τον ενηµερώνει κανείς για τα τεκταινόµενα ή έχει άλλη πληροφόρηση. ∆εν γίνεται να µιλάει στη Βουλή και να λέει ότι παραµένει στο 13% ο ΦΠΑ στα αγροεφόδια και λίγα λεπτά µετά να τρώει «τσαλάκωµα» από τον Ευκλείδη ότι αλλάξαν τα γράµµατα και πήγε στο 23%.

Τρύπια βάρκα 356

2
0
Την άλλη πάλι µε δηλώσεις του να µεταθέτει τη συζήτηση για τα φορολογικά των αγροτών τον Αύγουστο και να έρχεται κατόπιν η εκπρόσωπος Γεροβασίλη και να λέει ότι δεν υφίσταται κανένα θέµα. Είδε λοιπόν και αποείδε και αποφάσισε ότι όπως και να ‘χει οι επιπτώσεις για τους αγρότες θα ‘ρθουν  µετά το 2017, δίνοντας το στίγµα για να ξεκινήσουν τα µπάνια του λαού…    

Αλήθεια ο αναπληρωτής δεν έλεγε ότι θα επανέφερε το προηγούµενο καθεστώς σε σχέση µε τη διάρκεια ζωής στο γάλα, δηλαδή στις 5 ηµέρες από τις 7 που πήγε µε την εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ; Βέβαια τώρα πάει φισέκι για τις 11ηµέρες κάνοντας έξαλλο τον Μάξιµο (έδωσα τη µάχη στο γάλα) διευκολύνοντας ακόµη περισσότερες τις φθηνές εισαγωγές.     

«Αυτοί που θέλανε να φέρουν γάλα από τη Ρουµανία έχουν 2 µέρες επιπλέον για να φέρουν. Και λέω Ρουµανία, γιατί εκεί η τιµή παραγωγού είναι 27 λεπτά, ενώ στην Ελλάδα είναι 40. Άρα κάλλιστα γίνονται εισαγωγές και η τιµή αντί να πέσει στο ράφι ανέβηκε!», λέει ο βουλευτής της Ν∆ που δεν µπορεί να «καταπιεί» το θέµα της απογόρευσης διακίνησης χύµα τσίπουρου. Λαρισαίος γαρ!     

Σιγά που θα άφηνε ασχολίαστο ο διεθνής Τύπος την κίνηση της κυβέρνησης να αποσύρει για αργότερα τις ρυθµίσεις για τους αγρότες και να µην τις εντάξει στο δεύτερο νοµοσχέδιο µε τα προαπαιτούµενα της συµφωνίας, καθώς αποτελούσαν «κόκκινο πανί» για πολλούς βουλευτές.

«Η παράλειψη του συγκεκριµένου µέτρου υπογραµµίζει την πρόκληση που αποτελούν για τον Τσίπρα τα συµφέροντα δεκαετιών» σχολιάζουν σε άρθρο τους οι Financial Time,s που κάνουν επίσης λόγο για δεκάδες χιλιάδες ψεύτικους αγρότες, που δηλώνουν αγροτική εργασία για την ειδική µεταχείριση που τους επιφυλάσσει το κράτος.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι αν θες να δεις το µέλλον διάβασε ιστορία. Στο πρόσωπο του Αλέξη, κάποιες ολοκληρωτικές δυνάµεις που κάθε άλλο παρά καλές προθέσεις έχουν, οραµατίζονται τον Αλέξανδρο Κερένσκι, σοσιαλεπαναστάτη Ρώσο πρωθυπουργό από τον Ιούλιο έως τον Οκτώβριο του 1917. Έως τώρα οι οµοιότητες µεγάλες και ελπίζουµε να µην επαναληφθούν από τους νοσταλγούς της δραχµής…
O ΓΥΛΟΣ
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία