BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Στήνονται Ομάδες

«Κάνοντας ένα ψύχραιµο απολογισµό µπορούµε να οµολογήσουµε ότι στην ιστορία του συνεργατισµού στη χώρα µας ο αιώνας κλείνει µε ένα στίγµα, µε ένα λεκέ για το αγροτικό συνεταιριστικό κίνηµα. Αυτό µας στενοχωρεί.», είπε ο Βαγγέλης στο συνέδριο της Copa Cogeca. Το θέµα όµως είναι ο λεκές να µην απλώσει. Στην περίπτωση αυτή συνίσταται ο «διαβολάκος του λεκέ» που βγάζει ακόµη και γράσα από… µηχανουργείο!

Τρύπια βάρκα 356

1
0
To ‘χουµε ξαναπεί εκεί στην πλατεία προσφιλής τακτική η συγκρότηση οµάδων εργασίας επί παντός επιστητού. Τελευταία συγκροτήθηκε µία ακόµη που θα φτιάξει λέει οδηγίες για την ορθή πρακτική στην ελαιοκαλλιέργεια. Η εν λόγω 9 µελής οµάδα (µε ισάριθµους αναπληρωτές υπαλλήλους) δεν θα είναι αµειβόµενη, όµως όπως και να το κάνεις οι εξτρά δουλειά στο δηµόσιο δεν γίνεται τσάµπα.  

Μακραίνει πάντως και η λίστα µε τα ονόµατα που συγκροτούν την άλλη Οµάδα για την επαναξιολόγηση των δοµών του υπουργείου. Εσχάτως προστέθηκε ένας κτηνίατρος και µια υπάλληλος αποσπασµένη στο γραφείο του γενικού.  

Για το τέλος άφησα, την 12µελή οµάδα (πάντα…εργασίας) που θα αναλάβει την οργανωτική και γραµµατειακή υποστήριξη του συνεδρίου µε αφορµή την Παγκόσµια Ηµέρα της Αγρότισσας το Νοέµβριο. Αλήθεια τα µπαλέτα θα βγουν στο στην αρχή ή στο τέλος της εκδήλωσης;

Το ‘πε και το κάνε ο Βάκης του ΑΚΚΕΛ, που προσφεύγει µε την αρωγή του Συνήγορου του Αγρότη στα δικαστήρια για το ακατάσχετο των αγροτικών επιδοτήσεων. Το θέµα, επειδή αντιβαίνει τις Ενωσιακές Οδηγίες,  θα συζητηθεί λέει και στo Ευρωκοινοβούλιο µε το Βάκη και το Συνήγορο να δίνουν το παρών. Πάντως, όπως λέει, ανάλογο δεδικασµένο περί ακατασχέτου εφάπαξ ποσών εκ των τραπεζικών λογαριασµών υπάρχει για το ΕΦΑΠΑΞ των δηµοσίων υπαλλήλων και τα αναδροµικά των συντάξεων.

Πήγε η γνωστή τηλεδιοµησιογράφος-σεφ Νταϊάν Κοχυλά, στον Μάρκο για να τον ενηµερώσει λέει για τη νέα της εκποµπή που θα προβάλλεται στις ΗΠΑ το 2017 και θα προωθεί την ελληνική κουζίνα στο αµερικανικό κοινό. Αµέσως ο αναπληρωτής εξέφρασε το ενδιαφέρον για την υλοποίηση του τηλεοπτικού προγράµµατος σε συνεργασία µε τους παραγωγικούς φορείς, που τρέχουν τα προωθητικά προγράµµατα για ποιοτικά αγροτικά προϊόντα. Απλά δεν καταλάβαµε αν θα αναλάβει συνολικά το ρόλο του τηλεοπτικού παραγωγού, στο πρότζεκτ της Νταϊάν! Βλέπω να του έρχεται και πρόταση από την Ντε Τζένερις…
O ΓΥΛΟΣ






Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία