BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Οι δυσλειτουργίες εδραιώνονται

Αφού υποσχέθηκε ο Βαγγέλης στους εκπρόσωπους της ασπρόμαυρης ότι θα φτιάξει φάκελος για την παρασκευή γιαουρτιού από ελληνικές πρώτες ύλες, θα εξετάσει ζητήματα για άδειες σταύλων εντός οικισμών, αυξημένη συνδεδεμένη, επενδυτικά κίνητρα, συμμετοχή στο ΔΣ του ΕΛΓΟ, εμείς ότι κι αν πούμε περισσεύει...

Τρύπια βάρκα 356

2
0

Αλήθεια, κανένα νεώτερο από την υπόθεση εξωδικαστικός; Γιατί έχουμε μείνει στο ότι ο ΟΓΑ ευθύνεται για το μη άνοιγμα της πλατφόρμας, καθώς όπως λένε οι αρμόδιοι δεν έχει ακόμη βεβαιώσει τις οφειλές για το 2016, και πως εκεί στην κατά ειδική γραμματεία μεριά, είναι έτοιμοι από καιρό... για το μάζεμα παλιών βερεσέδιων της ΑΤΕ.

Στη Βάθη πάντως γίνεται ολοένα και πιο εμφανές ότι καθείς από την ηγεσία χαράσσει την προσωπική πολιτική του ατζέντα. Οι διαφοροποιήσεις σε θέματα που έχουν να κάνουν είτε με τα χρέη ΤΟΕΒ-ΔΕΗ, τους ελέγχους στη Φέτα, τον εξωδικαστικό, φορολογικά κλπ, κλπ, δίνουν και παίρνουν. Το θέμα είναι ότι έτσι, δεν προχωράει τίποτα προς τα μπρος και η δυσλειτουργία του κρατικού μηχανισμού εδραιώνεται.

Αυτό πάντως που ανησυχεί τελευταία τεχνοκράτη που πέρασε κι αυτός από την πλατεία, είναι το θέμα των διαχειριστικών σχεδίων για τις βοσκήσιμες γαίες. Σου λέει και δεν έχει γίνει τίποτα επί της ουσίας για τις επιλέξιμες εκτάσεις, βάσει του  νέου κανονισμού, και όταν θα φθάσει η ώρα της κρίσης με την νέα ΚΑΠ, θα κλάψουν μανούλες αφού δεν θα έχουν κατοχυρωθεί. Μάλλον, αυτό θα είχε κατά νου ο Βαγγέλης όταν μιλούσε για... επανάσταση με τα βοσκοτόπια!

Ο Τάκης με τα λεμόνια με τους συναυτώ του συνδέσμου του πέρασε τις προάλλες το κατώφλι του πρωθυπουργικού γραφείου και τι κι αν δεν συναντήθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα, τον δέχθηκε ο επικεφαλής του Οικονομικού Γραφείου του, που τυχαίνει να είναι Τσίπρας κι αυτός, ο οποίος έγινε μάρτυρας των προβλημάτων της κτηνοτροφίας.

Με μεθοδικά βήματα κάνουν αισθητή την παρουσία τους, όσο κι αν αυτό στεναχωρεί τους μεγάλους του ΣΕΟ, οι μικροί οινοποιοί του νεοσύστατου ΣΜΟΕ, οι οποίοι εντάχθηκαν στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Ανεξάρτητων Οινοπαραγωγών. Σ’ αυτή τη φάση αυτό που τους αναγνωρίζεται αν μη τι άλλο είναι η ορμή.... Αυτό πάντως που δεν έχει ξεκαθαριστεί είναι ποιος θα λύνει τα θέματα του κλάδου!

Ο γύλος

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία