BACK TO
TOP
Τρύπια Βάρκα

Όλα καλώς καμωμένα....

Κατόπιν εορτής προφήτες. Θεσμικοί και μη φορείς μετά τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική καταθέτουν απόψεις, θέσεις, προτάσεις για το τι έπρεπε και τι πρέπει να γίνει. Και ο Μάμαλης των γεωτεχνικών στο 10λογο προτάσεων για τις δασικές πυρκαγιές, προκρίνει τη δημιουργία Ενιαίου Κέντρου Αντιμετώπισης Φυσικών Καταστροφών. Το Κέντρο θα έχει κάθετη οργάνωση, αυτονομία, δικούς του πόρους και προϋπολογισμό, ενώ θα συμμετέχουν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς και θα υπάγεται απευθείας στον Πρωθυπουργό. Την ευθύνη ποιος θα την έχει;

Τρύπια βάρκα 356

3
0

Ο αναπληρωτής της πλατείας καλά δεν έκανε τόσες ημέρες και δεν τοποθετούνταν στα περί της τραγωδίας στο Μάτι; Δεν άντεξε όμως κι είπε να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, φέρνοντας μάλιστα το παράδειγμα της 11ης Σεπτεμβρίου. «Θέλω να αναφέρω ένα άλλο τραγικό περιστατικό για να αποφορτίσουμε την κατάσταση, να μην μιλήσουμε για την Ελλάδα. Όταν έπεσαν οι δίδυμοι πύργοι και χάθηκαν μερικές χιλιάδας άνθρωποι, κανείς δεν μπορεί να πει ότι όλα ήταν καλά καμωμένα», ανέφερε σε δηλώσεις του σε τηλεοπτικό σταθμό... αποφορτίζοντας την κατάσταση.

Μιας και ο λόγος για τον οικολόγο αναπληρωτή, για τις ανάγκες λέει του Αυγούστου χρειάζεται συνεργείο με 21 άτομα που θα εργαστούν υπερωριακά στο γραφείο του. Το αντικείμενο δεν μάθαμε...

Ο προϊστάμενος του πάντως, ο δασολόγος υπουργός, που όπως είπαμε και στο προηγούμενο φύλλο επέλεξε να μην μπει στο κάδρο αυτού του καταστροφικού γεγονότος, ασχολήθηκε με τις άλλες φυσικές θεομηνίες και βρήκε την ευκαιρία να επισκεφθεί την Κορινθία και μαζί με τον γενικό και τον Φάνη του ΕΛΓΑ, που είναι κι από ‘κει, υποσχέθηκε ότι «Θα εξαντληθούν όλες οι δυνατότητες για να αποζημιωθούν όλοι οι αγρότες της Κορινθίας από τις πρόσφατες ζημιές». Μάλιστα, θα φουλάρουν μετά τον δεκαπενταύγουστο, που θα ‘χει ο οργανισμός και περισσότερο προσωπικό. Εύγε!

Για το μεγάλο δε, έργο του Ασωπού, ο γενικός Χάρι είπε ότι αφού εξασφαλίστηκε η χρηματοδότηση από τις Βρυξέλλες, και λύθηκαν νομικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, έχει μπει ήδη μέσα ο εργολάβους και δουλεύει... στο φουλ.

Ο γύλος

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία