«Προφανώς η ντομάτα δεν είναι ότι καλύτερο για να καταναλώνεται φρέσκια, αλλά για όσους σχετίζονται με τον τομέα παροχής υπηρεσιών τροφίμων είναι φανταστική, και έχει πολύ μεγαλύτερη διάρκεια ζωής στο ράφι», δήλωσε ο περιφερειακός επικεφαλής για τη Νότια και Κεντρική Αμερική, Άλμπερτ Σούλτε-Χερμπρούγκεν.
Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως η ντομάτα θα αποτελεί καλό συστατικό για σάντουιτς αφού δεν έχει χυμό για να χυθεί
Ορισμένες εμπορικές φάρμες στην Βραζιλία καλλιεργούν τη ντομάτα και η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία έναρξης της παραγωγής και στην Χιλή. Τα ίδιο επιχειρεί να κάνει και στην Κολομβία και την Αργεντινή, καθώς οι αγορές αυτές παρουσιάζουν «μεγάλες δυνατότητες» για εξελιγμένες ντομάτες
«Η ντομάτα χωρίς χυμό προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον στη Βραζιλία εξαιτίας της εμπορικής ευελιξίας της, της καλής ποιότητας και της μαλακής υφής της», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Σπόρων Λαχανικών της Bayer, Φαμπρίτσιο Μπενάτι. Επίσης, τόνισε πως το νέο προϊόν δεν είναι γενετικά τροποποιημένο, αλλά έχει αναπτυχθεί με τη χρήση φυσικών τεχνικών αναπαραγωγής
Η Bayer CropScience επίσης έχει αναπτύξει ένα πεπόνι το οποίο αλλάζει χρώμα φλούδας μόλις φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα brix, λύνοντας ένα διαδεδομένο πρόβλημα, εξηγεί ο Σούλτε-Χερμπρούγκεν. Τα νέα αυτά προϊόντα πάντα αναπτύσσονται με σκοπό να δώσουν λύση σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένο τομέα της αλυσίδας τροφίμων, προσθέτει. Αν και οι πωλήσεις αυτών των προιόντων είναι προς το παρόν περιορισμένες αφού δεν τα γνωρίζει πολύς κόσμος, ο Μπενάτι περιμένει την ζήτηση να αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό στο μέλλον.
Ένας άλλος εκπρόσωπος της εταιρείας δήλωσε πως η ντομάτα θα αποτελεί καλό συστατικό για σάντουιτς αφού δεν έχει χυμό για να χυθεί
Ορισμένες εμπορικές φάρμες στην Βραζιλία καλλιεργούν τη ντομάτα και η εταιρεία βρίσκεται σε διαδικασία έναρξης της παραγωγής και στην Χιλή. Τα ίδιο επιχειρεί να κάνει και στην Κολομβία και την Αργεντινή, καθώς οι αγορές αυτές παρουσιάζουν «μεγάλες δυνατότητες» για εξελιγμένες ντομάτες
«Η ντομάτα χωρίς χυμό προσέλκυσε μεγάλο ενδιαφέρον στη Βραζιλία εξαιτίας της εμπορικής ευελιξίας της, της καλής ποιότητας και της μαλακής υφής της», δήλωσε ο Γενικός Διευθυντής Σπόρων Λαχανικών της Bayer, Φαμπρίτσιο Μπενάτι. Επίσης, τόνισε πως το νέο προϊόν δεν είναι γενετικά τροποποιημένο, αλλά έχει αναπτυχθεί με τη χρήση φυσικών τεχνικών αναπαραγωγής
Η Bayer CropScience επίσης έχει αναπτύξει ένα πεπόνι το οποίο αλλάζει χρώμα φλούδας μόλις φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα brix, λύνοντας ένα διαδεδομένο πρόβλημα, εξηγεί ο Σούλτε-Χερμπρούγκεν. Τα νέα αυτά προϊόντα πάντα αναπτύσσονται με σκοπό να δώσουν λύση σε κάποιο συγκεκριμένο πρόβλημα σε συγκεκριμένο τομέα της αλυσίδας τροφίμων, προσθέτει. Αν και οι πωλήσεις αυτών των προιόντων είναι προς το παρόν περιορισμένες αφού δεν τα γνωρίζει πολύς κόσμος, ο Μπενάτι περιμένει την ζήτηση να αυξηθεί σε σημαντικό βαθμό στο μέλλον.