BACK TO
TOP
Profi

Διαγνωστικό Φυτιατρικό κέντρο με τη συμβολή του Γεωπονικού

Οι υπηρεσίες διάγνωσης ασθενειών και εχθρών των φυτών μετά από εργαστηριακές εξετάσεις σε προσκομιζόμενα ή αποστελλόμενα δείγματα ασθενών φυτών όπως και οι μέθοδοι αντιμετώπισής τους προσφέρονται από τον ιδιωτικό επιστημονικό φορέα HELLENIC PLANT CLINIC CENTER με έδρα το λεκανοπέδιο της Αττικής.

Διαγνωστικό Φυτιατρικό κέντρο με τη συμβολή του Γεωπονικού

1
0
Το κέντρο καλύπτει ανάγκες έγκυρης και έγκαιρης διαγνωστικής φυτιατρικών προβλημάτων όλων των καλλιεργητικών δραστηριοτήτων στην ύπαιθρο περιλαμβάνοντας θερμοκηπιακές, υδροπονικές ή υπαίθριες καλλιέργειες κηπευτικών και καλλωπιστικών φυτών, αροτραίες καλλιέργειες ως και ανάλογα προβλήματα αμπέλου, ελιάς και δενδρωδών καλλιεργειών. Παράλληλα επιλύει διαγνωστικά προβλήματα της σύγχρονης Αρχιτεκτονικής Τοπίου, Αστικών ή Αθλητικών Χώρων Πρασίνου και Κηποτεχνίας.

Απευθύνεται
Στους καλλιεργητές και παραγωγούς που αναζητούν κατά το δυνατόν άμεση διάγνωση ασθενειών και εχθρών των φυτών
Στους Γεωπόνους και Τεχνολόγους Γεωπονίας  των Διευθύνσεων Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής, των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών της χώρας και  των Εταιριών διακίνησης και εμπορίας φυτοπροστατευτικών προϊόντων
Στους ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στην εμπορία αγροεφοδίων, στους φυτωριούχους και διακινητές φυτικού πολλαπλασιαστικού υλικού, στους εισαγωγείς και εξαγωγείς φρούτων, φυτών ή σπόρων, στους συντηρητές κήπων και στους ασχολούμενους με το αστικό πράσινο και στους ιδιώτες που διατηρούν κήπους, δενδροστοιχίες και χλοοτάπητες.

Στηρίζεται στην
Εργαστηριακή διάγνωση που πραγματοποιείται σε αντιπροσωπευτικά δείγματα ασθενών φυτών που προσκομίζονται ή αποστέλλονται στο Διαγνωστικό Φυτιατρικό Κέντρο. Περιλαμβάνει αναλόγως των περιπτώσεων εξέταση για προσβολή από μικροοργανισμούς, μη παρασιτικές ασθένειες και καταπονήσεις ως και ζημιές από έντομα, ακάρεα, νηματώδεις και άλλους ζωικούς εχθρούς
Κλινική διάγνωση που πραγματοποιείται στον αγρό, το θερμοκήπιο το δενδροκομείο τον αμπελώνα ή στο χώρους καλλωπιστικών και χλοοτάπητα μετά από επιτόπια επισκόπηση ειδικού και προσκόμιση δειγμάτων στο εργαστήριο.

Την ευθύνη επιστημονικής καθοδήγησης έχει ο ομότιμος καθηγητής φυτοπαθολογίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών κ. Ελευθέριος Τζάμος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία