BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Τη νέα μονάδα παραγωγής στα Χανιά εγκαινιάζει η ΕΛΙΚΗ μειώνοντας τις τιμές

Η εταιρεία ζωοτροφών ΕΛΙΚΗ εγκαινιάζει την νέα μονάδα παραγωγής της στα Χανιά της Κρήτης και με την ευκαιρία μειώνει τις τιμές σε όλους τους ισορροπιστές.

Τη νέα μονάδα παραγωγής στα Χανιά εγκαινιάζει η ΕΛΙΚΗ μειώνοντας τις τιμές

1
0

Ακολουθεί το δελτίο τύπο

Τα προϊόντα για Αγελάδες και Αιγοπρόβατα Γαλακτοπαραγωγής καθώς επίσης για Μοσχάρια και Αρνιά πάχυνσης προσφέρονται από τώρα και στο εξής φθηνότερα, διατηρώντας την ίδια αξιοπιστία και απόδοση που διέπει τη φιλοσοφία της εταιρείας.

Οι σειρές  TURBOVIV & AMIVIV εγγυώνται περισσότερο γάλα και κρέας με πιο οικονομικά σιτηρέσια και συγκεκριμένους τρόπους οδηγιών διατροφής.

Στα νέα είδη προστίθενται ο ισορροπιστής δοχείου 050  για ενέργεια και γαλακτοπαραγωγή αιγοπροβάτων, ο ισορροπιστής για άλογα και η πλήρης τροφή σαλιγκαριών για 3 φάσεις εκτροφής τους.

Μετά την πώληση δίνονται και οι απαραίτητες συμβουλές διατροφής προκειμένου να υπάρχει οικονομία και ταυτόχρονα απόδοση.

Προσφέρονται επιπλέον Φυτικά Πρωτεινούχα συμπληρώματα φυράματος, επεξεργασμένος Λιναρόσπορος υψηλής περιεκτικότητας σε Ω3 και λάδι, Χαρούπι, καθώς και αποτελεσματικά Μυκοδεσμευτικά για ασφαλέστερα σιτηρέσια και θεαματική απαλλαγή από αφλατοξίνες .

Σε σύντομο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσει πάλι η διάθεση των συμπαγών μελασσούχων ισορροπιστών που με μεγάλη επιτυχία δοκιμάστηκαν εδώ και 1 χρόνο σε πολλές μονάδες Μηρυκαστικών.

Η εταιρεία εκτός από τον οργανωμένο παραγωγό απευθύνεται και σε όσους ασχολούνται με την οικόσιτη ερασιτεχνική κτηνοτροφία ή σκέφτονται να ξεκινήσουν και αναζητούν κατευθυντήριες γραμμές.

Η ΕΛΙΚΗ διαθέτει αποθήκες σε Ασπρόπυργο, Σκαραμαγκά και κέντρo διανομής στo Καλοχώρι της Θεσσαλονίκη.

Οι αποστολές των προϊόντων είναι καθημερινές και άμεσες με ένα ταχύτατο δίκτυο παράδοσης χωρίς υποχρέωση ελάχιστηςπαραγγελίας. Η άμεση εξυπηρέτηση γίνεται προς κάθε σημείο της Ελλάδας συμπεριλαμβανομένων όλων των νησιών όπου και ζητούνται συνεργάτες για τη διάθεση των προϊόντων.

Για περισσότερες πληροφορίες www.eliki.gr


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία