BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Την πρώτη της εταιρική εκδήλωση πραγματοποίησε η Agriphar Ελλάς

H Agriphar Ελλάς ΑΕΕΒΕ οργάνωσε την πρώτη εταιρική της εκδήλωση στη Θεσσαλονίκη, στις 4 Μαρτίου του 2014.Πάνω από 130 πελάτες από την Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα παρευρέθησαν στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «Macedonia Palace».

Την πρώτη της εταιρική εκδήλωση πραγματοποίησε η Agriphar Ελλάς

2
0
Την εκδήλωση άνοιξε κ. Filip Van De Vliet , Γενικός Επιχειρησιακός Διευθυντής του ομίλου Agriphar Βελγίου, μιλώντας για τις επενδύσεις και τη στρατηγική του ομίλου. Μεταξύ άλλων, τόνισε ότι η Ελληνική αγορά είναι μια αγορά μεγάλου επιχειρηματικού ενδιαφέροντος για τη μητρική εταιρία

Στη συνέχεια, ο κ. Κώστας Παπασωτηρίου, Διευθύνων Σύμβουλος της Agriphar Ελλάς ΑΕΕΒΕ, ενημέρωσε τους προσκεκλημένους για την οργάνωση της εταιρίας, την τοποθέτησή της στην Ελληνική αγορά, καθώς και τους στρατηγικούς της στόχους την περίοδο 2014-2017.

Ο κ. Μανώλης Μανίκας, Εμπορικός Διευθυντής της Agriphar Ελλάς ΑΕΕΒΕ, παρουσίασε τα κύρια προϊόντα και τις τεχνικές προδιαγραφές τους.

Οι κ.κ. Γιάννης Μακερούφας και Θεοδωρής Δημόπουλος από την Belchim Ελλάς τόνισαν στους πελάτες μας τη σπουδαιότητα της στρατηγικής συμμαχίας της Belchim Ελλάς με την Agriphar Ελλάς με άξονα τη διανομή των νέων δυναμικών προϊόντων της Belchim από την Agriphar στην Ελληνική αγορά.

Οι ομιλίες ολοκληρωθήκαν με την κα Άμι Αθανασιάδου από το τμήμα των Εγκρίσεων της Agriphar Ελλάς, παρουσιάζοντας τα νέα προϊόντα της εταιρίας που θα κυκλοφορήσουν σύντομα στην Ελληνική αγορά.

Με το τέλος των ομιλιών ακολούθησε δείπνο  στο Yacht Club του Μακεδονία Παλλάς.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία