BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Ενημέρωση Hellagro σχετικά με τη σωστή επιλογή προμηθευτή και προϊοντων

Η Hellagro ενημερώνει για τα κριτήρια που οφείλονται να εφαρμόζονται για τη σωστή επιλογή προμηθευτή και προϊοντων,

Ενημέρωση Hellagro σχετικά με τη σωστή επιλογή προμηθευτή και προϊοντων

3
0

Η εταιρεία Hellagro AE, συμμετείχε δυναμικά στην φετινή Agrotica , με εντυπωσιακό περίπτερο και με όλα τα στελέχη της να συναντούν και να ενημερώνουν τους πολυάριθμους επισκέπτες .

Μετά από την πολύ επιτυχημένη παρουσία της, η Hellαgro ευχαριστεί όλους τους συνεργάτες της για την επίσκεψη στο περίπτερο της και με γνώμονα αποκλειστικά την επιθυμία  να τους προστατέψει από ενδεχόμενες αστοχίες στην επιλογή  διαφόρων προϊόντων,  τους ενημερώνει για τα κριτήρια της επιλογής τους.

Η ανακοίνωση της Hellagro

Αγαπητοί συνεργάτες
Θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε (κατ αρχάς), για την επίσκεψη σας στο Περίπτερό μας στην Agrotica 2014 και το ενδιαφέρον που δείξατε για τα προϊόντα της εταιρείας μας.
Η συμβολή σας, ήταν σημαντική για μια ακόμη, επιτυχημένη παρουσία, της Hellagro στην διοργάνωση.
Η επισκεψιμότητα της φετινής διοργάνωσης ήταν θεαματική.
Περισσότεροι από 120.000 επισκέπτες (αυξηση 270%.απο πέρυσι) επισπεύτηκαν τα περίπτερα για να ενημερωθούν για νέα προϊόντα και υπηρεσίες, στον Γεωργικό και Κτηνοτροφικό τομέα.
Θα θέλαμε, να σταθούμε, εδώ και να σας ενημερώσουμε ότι κατα το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν υποπέσει στην αντίληψή μας διαφημιστικές καμπάνιες και διαφημιστικό υλικό που αφορούν και διαφημίζουν νέα προϊόντα και υπηρεσίες.

Με γνώμονα αποκλειστικά την επιθυμία μας να οχυρώσουμε και να προστατέψουμε τους συνεργάτες μας από ενδεχόμενες αστοχίες στην επιλογή του φορέα παροχής διαφόρων μεθόδων/συστημάτων και προϊόντων, γνωστοποιύμε ορισμένα κριτήρια, σε περίπτωση που κάποιος πελάτης μας θελήσει να εγκαταστήσει κάποιο νέο σύστημα, ώστε να υπάρξει εγγύηση στον πελάτη μας  & στην επιλογή που θα κάνει.
Τα κριτήρια αυτά κινούνται στους εξής τομείς:
- Επιλέγουμε επιχείρηση που έχει δοκιμαστεί στο αντικείμενο αυτό για μεγάλο χρονικό διάστημα, τουλάχιστον μια 10ετία. Μʼ άλλα λόγια αποφεύγουμε φορείς που στερούνται ασφαλούς ιστορικού, ιδιαίτερα δε αποφεύγουμε φορείς πρωτοεμφανιζόμενους και δεν πληρούν έστω και ένα από τα πιο κάτω κριτήρια.Επιλέγουμε φορείς με οικονομική αντοχή και ευρωστία, έτσι ώστε να είμαστε βέβαιοι πως η επένδυσή μας είναι εγγυημένη. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η οικονομική έρευνα των μελών του φορέα, με οποιαδήποτε ιδιότητα κιʼ αν εμφανίζονται.
- Επιλέγουμε φορείς που πράγματι διαθέτουν υποδομή και το κατάλληλο τεχνικό και λοιπό προσωπικό, ώστε να έχουμε εγγύηση της ασφαλούς λειτουργίας του προϊόντος που θα προμηθευτούμε.
- Είμαστε φειδωλοί στις υποσχέσεις και πειθόμαστε μόνον στην περίπτωση που βλέπουμε τα αποτελέσματα στην
πράξη.
- Είμαστε φειδωλοί στην καταβολή προκαταβολών.
- Δεν πειθόμαστε εύκολα από διαφημιστικά και λοιπά έντυπα ή από αναρτήσεις στο διαδίκτυο, αν δεν διαπιστώσουμε πως τα αναφερόμενα σʼ αυτά ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
- Δίνουμε ιδιαίτερη προσοχή στον παράγοντα «εγγύηση» για την λειτουργία και συντήρηση του προϊόντος, που προϋποθέτει οικονομική ευρωστία του φορέα.
- Παρέχουμε πληροφορίες στους πελάτες μας σε σχέση με τα πιο πάνω κριτήρια που πρέπει να εφαρμόσουν, έτσι ώστε νʼ αποφευχθούν ζημιογόνες συνέπειες εις βάρος τους.

  

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία