BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Αλλάζει επωνυμία και στρατηγική η εταιρεία Hazera

Η Εταιρεία «Hazera Genetics» αλλάζει το όνοµά της σε «Hazera Seeds Ltd» και λανσάρει τη νέα της εµπορική ονοµασία «Hazera», µετά από την συγχώνευση µε την συνεργαζόµενη µε αυτήν εταιρεία, την «Nickerson - Zwaan». Η οργανωτική της δοµή, συµπεριλαµβανοµένων των εγκαταστάσεων της έδρας της, καθώς και αυτής των οµάδων που είναι υπεύθυνες για τις πωλήσεις, την παροχή υπηρεσιών, των εγκαταστάσεων του τµήµατος έρευνας και ανάπτυξης και των υποστηρικτικών τµηµάτων θα παραµείνουν αµετάβλητες.

Αλλάζει επωνυμία και στρατηγική η εταιρεία Hazera

0
0
Το νέο όνοµα και η εµπορική ονοµασία «Hazera», αντικατοπτρίζει την σηµασία και την ταχύτατη εξάπλωση που έχει η παγκόσµια επιχειρηµατική δραστηριότητα, από τότε που οι εταιρείες «Hazera Genetics» και «Nickerson - Zwaan» ενοποιήθηκαν το 2008, υπό την σκέπη της µητρικής τους εταιρείας, της «Limagrain Group». Η συγκεκριµένη εξέλιξη ανταποκρίνεται στην αναγκαιότητα της διεθνούς επιχειρηµατικής δραστηριότητας κάτω από ένα όνοµα και της αναγνώρισης των παραπάνω σαν µία ενιαία εταιρεία. Η «Hazera» αντιπροσωπεύει την συνδυασµένη και αλληλοσυµπληρούµενη εξειδίκευση, την εµπειρία, την κληρονοµιά και των επαγγελµατισµό τόσο της «Hazera Genetics», όσο και της «Nickerson - Zwaan». Η παρούσα ενοποίηση τοποθετεί την «Hazera» µεταξύ των κυριότερων πρωταγωνιστών στην βιοµηχανία παραγωγής σπόρων λαχανικών, σε διεθνές επίπεδο, µε την ταυτόχρονη διεύρυνση της διεθνούς παρουσίας της, του εµπλουτισµού και της βελτίωσης της γκάµας παραγωγής της και της γενικότερης αφοσίωσής της στην συνεχή εξέλιξη.

Ο κ. Rami Dar, ∆ιευθύνων Σύµβουλος της «Hazera», σηµειώνει: «το branding και των δύο εταιρειών υπό την διεθνή εµπορική ονοµασία «Hazera» αντιπροσωπεύει την επιτυχή κοινή µας δραστηριότητα, η οποία συνεχώς διευρύνεται και εξελίσσεται, µε βάση την χωρίς συµβιβασµούς καινοτοµία, τα πρότυπα υψηλής ποιότητας και τα διεθνώς κορυφαία επίπεδα εξυπηρέτησης. Μέσω της καινούριας εµπορικής ονοµασίας, επιθυµούµε να δώσουµε έµφαση στην τεχνολογική πρόοδο της εταιρείας, καθώς και στον επαγγελµατισµό και την αφοσίωσή προς τους πελάτες»

Ο Σκολίδης Κωνσταντίνος, Γενικός ∆ιευθυντής της Hazera Hellas S.A., δηλώνει: «Θα συνεχίσουµε να λειτουργούµε κοντά στην εγχώρια αγορά, από την ίδια θέση και µε τις ακριβώς ίδιες σχέσεις, όσον αφορά στις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση και την εξέλιξη των προϊόντων µας.

Στην Hazera Hellas πάντοτε τοποθετούσαµε τους πελάτες στην καρδιά όλων των δραστηριοτήτων µας, είτε επρόκειτο για τις πωλήσεις, την εξυπηρέτηση, ή την εξέλιξη των προϊόντων µας.

Η «Hazera» είναι µέλος της διεθνούς εταιρείας «Limagrain», η οποία έχει την έδρα της στην Γαλλία. Είναι µία από τις κορυφαίες εταιρείες παγκοσµίως στον τοµέα της γενετικής βελτίωσης και της εξέλιξης ποικιλιών λαχανικών, καθώς και της καλλιέργειας, της παραγωγής και της προώθησης υβριδικών σπόρων λαχανικών. Οι βασικές δραστηριότητές της είναι η έρευνα και η ανάπτυξη, η προώθηση σε παγκόσµιο επίπεδο και η εξειδικευµένη αγρο-τεχνική υποστήριξη. Η εταιρεία, η οποία δραστηριοποιείται κατά τα τελευταία 70 χρόνια, βρίσκεται συνεχώς σε διαδικασία εξέλιξης καινοτόµων προϊόντων, τα οποία ανταποκρίνονται στις ανάγκες των διεθνών αγορών. Τα προϊόντα της διατίθενται παγκοσµίως στις αγορές µέσω 12 θυγατρικών εταιρειών, καθώς και διανοµέων οι οποίοι τα διοχετεύουν σε περισσότερες από 100 αγορές διεθνώς

Η«Limagrain» είναι η 2η µεγαλύτερη παγκοσµίως εταιρεία σε σπόρους λαχανικών, µε ετήσιες πωλήσεις οι οποίες προσεγγίζουν τα 2 δισεκατοµµύρια Ευρώ. Η γεωγραφική εξάπλωση της «Limagrain» εκτείνεται σε από 41 χώρες απασχολώντας  8.600 εργαζόµενους.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία