BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Επιβράβευση εξαιρετικών αποδόσεων στο SY Hydro της Syngenta

Την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015, η Syngenta Hellas βράβευσε τον παραγωγό Θεμιστοκλή Ράπτη που φέτος κατάφερε να εντυπωσιάσει όλους με την εξαιρετική απόδοση που πέτυχε στο καλαμπόκι του με το υβρίδιο SY HYDRO

Επιβράβευση εξαιρετικών αποδόσεων στο SY Hydro της Syngenta

3
0
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας
Στόχος μας στη Syngenta Hellas είναι να βρίσκουμε υβρίδια τα οποία με τις σωστές συνθήκες καλλιέργειας να μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα και να αυξήσουν το κέρδος των παραγωγών και την αποδοτικότητα της καλλιέργειας καλαμποκιού

Ο κ. Θ. Ράπτης με τις τεχνικές καλλιέργειας του καλαμποκιού που εφαρμόζει, αποδεικνύει ότι η καλλιέργεια μπορεί να είναι κερδοφόρος, φτάνοντας τις αποδόσεις της παραγωγής σε επίπεδα ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα. Η συνεργασία μεταξύ του κ. Θ. Ράπτη και της Syngenta Hellas είναι μακροχρόνια, με στόχο να αναζητούνται από κοινού οι πλέον παραγωγικές και αποδοτικές λύσεις για τον παραγωγό.

Αναγνωρίζοντας την εξαιρετική συνεργασία μεταξύ του κ. Θ. Ράπτη και της Syngenta Hellas, επιβραβεύουμε αυτή τη συνεργασία. Η μεθοδικότητα και η καλή τεχνική του παραγωγού, σε συνδυασμό με το δυναμικό υβρίδιο SY Hydro, οδήγησαν τη φετινή παραγωγή σε επίπεδα ρεκόρ την καλλιεργητική χρονιά 2015.

Ευχόμαστε και τη νέα καλλιεργητική σεζόν στον κ. Θ. Ράπτη να μας εκπλήξει ευχάριστα με ακόμη υψηλότερη απόδοση στο SY Hydro, αλλά και στους υπόλοιπους παραγωγούς να «σπάσουν τα ρεκόρ», δίνοντας έτσι νέα δυναμική στο καλαμπόκι με το SY Hydro και τα νεότερα υβρίδια της Syngenta.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία