BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Με δώρα η Haifa στην Agrotica

Στα πλαίσια της διεθνούς φήμης εκθέσεως Agrotica 2016 που διοργανώθηκε στην Θεσσαλονίκη στις 28/1 έως και 31/1 η εταιρεία Hαifa Νοτιοανατολικής Ευρώπης Α.Ε επέλεξε να συμμετάσχει ενεργά μέσω του περιπτέρου της 9 και εκθετήριο 20 του εκθεσιακού κέντρου, με σκοπό να συνδράμει στην ενημέρωση και στην ανάπτυξη του νευραλγικής σημασίας αγροτικού τομέα.

Με δώρα η Haifa στην Agrotica

3
0

Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:

Κατά τη διάρκεια της εκθέσεως μας δόθηκε η ευκαιρία να επικοινωνήσουμε με πλήθος επισκεπτών, ενδιαφερομένων, παραγωγών και γεωπόνων και να συζητήσουμε τα καίρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς και να ενημερώσουμε και να προτείνουμε τις πρωτοποριακές λύσεις και καινοτόμες μεθόδους θρέψης που η Εταιρεία μας προτείνει μέσω της χρήσης των απολύτως εξειδικευμένων προϊόντων θρέψης που αντιπροσωπεύουμε.

Ευκαιρίας δοθείσης διενεργήθηκε και κλήρωση με έπαθλο 2 tablet στην οποία συμμετείχαν όλοι οι επισκέπτες μας και εκ των οποίων αναδείχθηκαν  οι δύο τυχεροί επισκέπτες μας. Ωστόσο η εταιρεία φρόντισε, ώστε οι υποψήφιοι συμμετέχοντες να μην αποχωρήσουν από το περίπτερο μας με άδεια χέρια, αλλά να κερδίζουν ένα γλαστράκι λεβάντας, σε  ειδική χάρτινη βάση, όπου απεικονίζονταν τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρίας.

Επιπροσθέτως, μας δόθηκε η ευκαιρία να συνομιλήσουμε με εταίρους  εκθέτες και συναδέλφους και να ανταλλάξουμε απόψεις με κύριο σκοπό την ευρωστία και την περαιτέρω ανάπτυξη του αγροτικού τομέα και της χρήσης της Ελληνικής γης. Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμότατα όλους τους επισκέπτες μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους και τον ενθουσιασμό τους, αλλά και να συγχαρούμε τους κ.κ. διοργανωτές της έκθεσης για την άψογη οργάνωση.         

 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία