BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Ολοκληρωμένες λύσεις της Bayer για τους νηματώδεις

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Τρίτη 17 Μαΐου σε γνωστό χώρο εκδηλώσεων στο Τυμπάκι η εκδήλωση της Bayer με θέμα «Ολοκληρωμένες Λύσεις για την καταπολέμηση των νηματωδών». Την εκδήλωση τίμησαν με τη συμμετοχή τους πλήθος παραγωγών αλλά και Γεωπονικών καταστημάτων της περιοχής.

Θρυαλλίδα η ανάκληση των νεονικοτινοειδών

3
0
Οι νηματώδεις αποτελούν ίσως το σημαντικότερο πρόβλημα στις καλλιέργειες των θερμοκηπιακών κηπευτικών προκαλώντας σημαντικές απώλειες στη παραγωγή. Την ίδια στιγμή οι λύσεις στα χέρια του παραγωγού μειώνονται σημαντικά λόγω των περιορισμών στη χρήση των υπαρχόντων φυτοπροστατευτικών προϊόντων

Η Bayer πιστή στη στρατηγική της για την παροχή καινοτόμων προϊόντων στη γεωργία, φέρνει στην αγορά το νέο και επαναστατικό στον τρόπο δράσης και τα χαρακτηριστικά του νηματωδοκτόνο Velum® Prime. Με το  Velum® Prime η Bayer συμπληρώνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την πρόταση της για ολοκληρωμένη Καταπολέμηση των νηματωδών, που ξεκίνησε πέρυσι με το λανσάρισμα στην αγορά του Φυσικής Προέλευσης νηματωδοκτόνου Flocter®.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης ο υπεύθυνος του προϊόντος κος Νίκος Βουδούρης παρουσίασε αναλυτικά όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά του Velum® Prime που το κάνουν μοναδικό όπως:

  • Η άριστη δράση στους νηματώδεις και μάλιστα σε πολύ μικρές δόσεις εφαρμογής
  • Το πολύ ευνοϊκό οικοτοξικολογικό προφίλ του προϊόντος σε σχέση με προϊόντα αναφοράς στην αγοράΗ ευελιξία στην εφαρμογή του (ΡΗΙ 1-3 μέρες)
  •  Η ταυτόχρονη δράση και στο ωίδιο
  • Η εξασφαλισμένη εμπορευσιμότητα της παραγωγής λόγω της ύπαρξης MRLs παγκοσμίως.

Στην συνέχεια ο τεχνικός και εμπορικός σύμβουλος της Bayer στην Κρήτη, κος Αλέξανδρος Ντιώνιας  παρουσίασε παραδείγματα και αποτελέσματα εφαρμογών με Velum® Prime και  Flocter® που έγιναν στην περιοχή και που αναδεικνύουν την μεγάλη δυναμική της πρότασης της Bayer.

Στο τέλος της εκδήλωσης απαντήθηκαν ερωτήσεις που έγιναν από παραγωγούς και ακολούθησε δείπνο.

Bayer: Επιστήμη Για Μία Καλύτερη ζωή

Η Bayer είναι ένας παγκόσμιος οργανισμός που δραστηριοποιείται στο χώρο των Βιοεπιστημών και συγκεκριμένα στους τομείς της Υγείας και της Γεωργίας. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Bayer σχεδιάζονται με γνώμονα το όφελος των ανθρώπων και τη βελτίωση της ποιότητας της ζωής τους. Ταυτόχρονα, ο Όμιλος στοχεύει στη δημιουργία αξίας μέσω της καινοτομίας, της ανάπτυξης και της υψηλής απόδοσης. Η Bayer είναι προσηλωμένη στις αρχές της αειφόρου ανάπτυξης και δρα ως ένας κοινωνικά και ηθικά υπεύθυνος εταιρικός πολίτης. Κατά το οικονομικό έτος 2015, ο Όμιλος απασχολούσε περίπου 117.000 άτομα και είχε πωλήσεις της τάξεως των 46,3 δισεκατομμυρίων ευρώ. Οι επενδύσεις ανήλθαν σε € 2,6 δις ενώ οι  δαπάνες για Έρευνα και Ανάπτυξη σε € 4,3 δις. Στα αποτελέσματα αυτά συμπεριλαμβάνονται τα οικονομικά στοιχεία του Τομέα Πολυμερών, ο οποίος εισήλθε στο χρηματιστήριο στις 6 Οκτωβρίου 2015, ως ανεξάρτητη εταιρεία με την επωνυμία Covestro. Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.bayer.com.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Bayer Ελλάς, επισκεφθείτε το www.bayer.gr

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία