BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Στις 13 Ιουνίου συνάντηση των αποκλειστικών αντιπροσώπων του Agrotain

Ξεκινάει στις 13 Ιουνίου η τριήμερη συνάντηση των αποκλειστικών αντιπροσώπων του Agrotain στην Ελλάδα, το οποίο θα φιλοξενηθεί στο ξενοδοχείο Hilton.

Λίγα κιλά λίπανσης, αυξηµένη σοδειά

5
0

Εκπρόσωποι από την εταιρεία KOCH- παραγωγό του Agrotain και όλοι οι Ευρωπαϊκοί αποκλειστικοί αντιπρόσωποι θα εστιάσουν στην τεχνική υπεροχή του παρεμποδιστή ουρεάσης Agrotain σε σχέση με τους ανταγωνιστές του και θα ανταλλάξουν ιδέες και απόψεις σχετικά το marketing και την προώθηση των προϊόντων τους. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για διάφορα επιστημονικά και τεχνικά θέματα που αφορούν το Agrotain και τα σταθεροποιημένα λιπάσματα γενικότερα. Επιπλέον η εταιρεία KOCH , ως η μεγαλύτερη παραγωγός σταθεροποιημένων λιπασμάτων σε παγκόσμιο επίπεδο, θα ενημερώσει τους συμμετέχοντες για νέες τεχνολογίες και προϊόντα που βρίσκονται σε πειραματικό στάδιο δίνοντάς τους μία μικρή γεύση από το μέλλον.

Κατά την διάρκεια της τριήμερης αυτής συνάντησης η εταιρεία Γαβριήλ, αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Agrotain σε Ελλάδα, Σκόπια, Αλβανία και Κύπρο, ως οικοδεσπότης αυτής της διοργάνωσης έχει ως στόχο μεταξύ άλλων να δώσει μια γλυκιά γεύση από Ελλάδα με διάφορες μικρές εκπλήξεις που θα μείνουν αξέχαστες στους φιλοξενούμενος.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία