BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Στο σιτηρέσιο αγελάδων η λύση λέγεται Turboviv

Τη διανομή της νέας γενιάς Ισορροπιστών Turboviv για αγελάδες γαλακτοπαραγωγής, μοσχάρια πάχυνσης και από Σεπτέμβριο για αιγοπρόβατα (Amiviv) ξεκίνησε η έμπειρη στις ζωοτροφές εταιρεία ΕΛΙΚΗ ΑΕ.

Στο σιτηρέσιο αγελάδων η λύση λέγεται Turboviv

3
1

Η ΕΛΙΚΗ ΑΕ, η ιστορία της οποίας συνδέεται στενά με το πρώτο εργοστάσιο ζωοτροφών επί ελληνικού εδάφους, δραστηριοποιείται σε όλα τα ζώα αναπαραγωγής προσφέροντας πρώτες ύλες, φυτικές πρωτεΐνες και λιναρόσπορο, λίπη, ισορροπιστές, προμείγματα βιταμινών-ιχνοστοιχείων, κτηνοτροφικά υποκατάστατα γάλακτος, μυκοδεσμευτικά και ένζυμα.
Επίσης η ΕΛΙΚΗ έρχεται να συμπληρώσει ένα κενό στη διατροφή σαλιγκαριών με το GSE 1990 (συνεργασία Γάλλων και Ελλήνων) για παραγωγή τελικής τροφής σαλιγκαριών που υπόσχεται ταχεία και ποιοτική μετατρεψιμότητα, ενώ διαθέτει και 2 διατροφικά προϊόντα μελισσοκομίας και τροφές για πτηνά, χοιρινά και κουνέλια.
Η εταιρεία διαθέτει αποθήκες σε Ασπρόπυργο, Σκαραμαγκά, ΒΙΠΕ Σίνδου και Χανιά Κρήτης με ένα ταχύτατο δίκτυο παράδοσης και άμεση ανταπόκριση προς κάθε σημείο της Ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας.

Οικονομία στο σιτηρέσιο
Οι ισορροπιστές μηρυκαστικών μειώνουν το τελικό κόστος σιτηρεσίου βελτιώνοντας τις αποδόσεις σε γάλα και κρέας. Η συνταγή τους αποτελείται από συγκεκριμένα ιχνοστοιχεία, εκχυλίσματα φυτών συνδιασμένα με εξειδικευμένα κοκτέϊλς αιθέριων ελαίων και ένζυμα τόνωσης.
Η λύση Turboviv αυξάνει την διαθέσιμη προστατευμένη (by-pass) πρωτεΐνη στο λεπτό έντερο καθώς και την παραγωγή μικροβιακής πρωτεΐνης, χάρη στην καλύτερη λειτουργία της μεγάλης κοιλίας, δηλαδή επιδρά ευεργετικά και αυξάνει την συνολική διαθέσιμη πρωτεΐνη για την παραγωγή περισσότερου και ποιοτικότερου γάλακτος.
Επίσης αξιοποιεί την ενέργεια με ασφάλεια και προσφέρει άνεση στο πεπτικό σύστημα διότι μεγαλύτερη προστασία του αμύλου σημαίνει καλύτερη αξιοποίησή του στην συνολική ημερήσια διατροφή. Προσδίδει καλύτερη αφομοίωση των θρεπτικών στοιχείων, καλύτερη διατροφική απόδοση, καλύτερη ενεργειακή αξιοποίηση του σιτηρεσίου. Βελτιώνει τη φυσική κατάσταση των ζώων και της αναπαραγωγής με προστασία της διατροφικής ασφάλειάς τους, δηλαδή σιτηρέσια λιγότερο επικίνδυνα για οξέωση (υψηλά σάκχαρα, πηκτίνες, ή διαλυτό βακτηριακό άμυλο στη μεγάλη κοιλία).
Στο κομμάτι τρόφιμο η ΕΛΙΚΗ έχει τη δυνατότητα εισαγωγής για λογαριασμό πελατών από συνεργαζόμενους παραγωγούς οίκους Ξυλιτόλης, D-Xylose, Maltitol, Isomaltulose, Isomaltitol, Erythritol, Sorbitol, Mannitol, Dextrose, Maltodextrin, μειγμάτων ορού - σκόνης γάλακτος με φυτικά λίπη, και ειδικών αλεύρων.

Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

17-03-2013 12:07ΤΙΛΚΙΤΖΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 9/2013 ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΕ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΜΟΝΑΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΔΥΝΑΜΙΚΟΤΗΤΑΣ 100 HOLSTEIN ΚΑΙ ΠΑΧΥΝΣΗ ΜΟΣΧΩΝ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΧΑΪΑΣ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΕΝΟΣ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΙΤΗΡΕΣΙΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΥΜΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ 25-30kgr ΓΑΛΑΚΤΟΣ. ΤΗΛ. 6977297172

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία