Για να παράγετε ποιοτικό βούτυρο, η κρέμα πρέπει πρώτα να ωριμάσει ικανοποιητικά κάτω από φυσικές συνθήκες. Ο χρόνος για την κατάλληλη ωρίμανση είναι 3 μέρες (σε καμία περίπτωση λιγότερο από 1 μέρα).
Η θερμοκρασία ωρίμανσης το καλοκαίρι είναι 5-8οC, ενώ τον χειμώνα 8-10oC
Αφού καθαρίσουμε τη δεξαμενή της βουτυρομηχανής με κρύο νερό, την γεμίζουμε με κρέμα που έχουμε προηγουμένως ζεστάνει στους 15-18oC. Η ποσότητα κρέμας δεν πρέπει να ξεπερνά το 40% της συνολικής χωρητικότητας της δεξαμενής.
Με σωστά προετοιμασμένη κρέμα ο χρόνος παραγωγής βουτύρου είναι περίπου 20λεπτά
www.fikas.gr
Η θερμοκρασία ωρίμανσης το καλοκαίρι είναι 5-8οC, ενώ τον χειμώνα 8-10oC
Αφού καθαρίσουμε τη δεξαμενή της βουτυρομηχανής με κρύο νερό, την γεμίζουμε με κρέμα που έχουμε προηγουμένως ζεστάνει στους 15-18oC. Η ποσότητα κρέμας δεν πρέπει να ξεπερνά το 40% της συνολικής χωρητικότητας της δεξαμενής.
Με σωστά προετοιμασμένη κρέμα ο χρόνος παραγωγής βουτύρου είναι περίπου 20λεπτά
www.fikas.gr
17-07-2017 09:29Chris
Τιμη;
Απάντηση28-12-2016 12:14αλεξανδρος μπουτζας
poso kostizei i voutiro mhxanh
Απάντηση20-08-2016 00:56Δήμητρα Π.
Θα ήθελα να ρωτήσω πόσο κοστίζει η μηχανή κ αν μπορείτε να την στείλετε Αγρίνιο.
Απάντηση10-06-2016 13:52αλεξανδρα γκεζου
poso kostizei i voutiro mixani afti kai einai ke se mikroteri
Απάντηση31-01-2014 22:44zaxarias
poso kostizi
Απάντηση