BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Τα έργα του Ινστιτούτου Αλιευτικής Έρευνας σε ημερίδα στο Πόρτο Λάγος

Ημερίδα επιμόρφωσης για τους στόχους, τα αναμενόμενα αποτελέσματα-οφέλη και την αξιοποίηση των έργων που εκπονούνται στο Ινστιτούτο Αλιευτικής Έρευνας, διοργανώνεται στις 9 Ιουνίου και ώρα 10.00, στο Κέντρο Πληροφόρησης Λίμνης Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, Φορέας Διαχείρισης Δέλτα Νέστου, Βιστωνίδας-Ισμαρίδας, στο Πόρτο Λάγος.

Εγκρίθηκε το Εθνικό Πρόγραμμα για το ευρωπαϊκό χέλι

3
0
Τα έργα, όπως σημειώνεται, πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της Πράξης «Εκπόνηση σχεδίων Ερευνητικών & Τεχνολογικών Αναπτυξιακών έργων Καινοτομίας «ΑγροΕΤΑΚ)» που υλοποιείται από τον ΕΛΓΟ «Δήμητρα»

Πιο αναλυτικά πρόκειται για
1) Μελέτη αύξησης της παραγωγικότητας πλωτών μονάδων εκτροφής μυδιών (Mytilus galloprovincialis) βάσει της χωροθέτησης και εσωτερικής διάταξής τους. (Σωτηρία Αναστασίου, ΚΥΠΕ 3122/13)
2) Διερεύνηση της μόλυνσης των χελιών από το παράσιτο Anguillicola crassus σε λιμνοθάλασσες, ποτάμια και χελοκαλλιέργειες των περιφερειών Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και Δυτικής Ελλάδας. (Βάια Καντζούρα, ΚΥΠΕ 7621/Β13)
3) Σχεδιασμός τεχνητού υγροβιότοπου για τη διαχείριση και αποκατάσταση του υδάτινου δυναμικού της λίμνης Ισμαρίδας. (Ειρήνη Κώττη, ΚΥΠΕ 3480/138)
4) Ορθολογική διαχείριση της αγροτικής παραγωγής σε κλίμακα λεκάνης απορροής με σκοπό τη μείωση των επιπτώσεων αυτής στην αλιευτική παραγωγή και την ποιότητα των υδάτων των λιμνοθαλασσών. (Βασίλειος Πισινάρας, ΚΥΠΕ 7736/Β51)

Αναλυτικότερα εδώ η σχετική πρόσκληση
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία