BACK TO
TOP
Business

Την ψηφιακή γεωργία προωθεί το ντηλ Bayer-Yara

Σε μια συμφωνία τεχνολογικής συνεργασίας κατέληξαν η Bayer και η Υara International ASA (Yara) με στόχο να παρέχουν στους παραγωγούς παγκοσμίως εργαλεία ψηφιακής γεωργίας (Digital Farming) που θα τους βοηθήσουν ώστε να αυξηθεί η παραγωγικότητα στο χωράφι, η κερδοφορία και η βιωσιμότητα.

Την ψηφιακή γεωργία προωθεί το ντηλ Bayer-Yara

1
0
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Bayer, από τη συνεργασία αυτή θα αναπτυχθούν νέες ψηφιακές λύσεις στη γεωργία αλλά και θα αυξηθεί η χρήση της υπάρχουσας τεχνολογίας στην εφαρμογή αζώτου συμπεριλαμβανομένου του  αναγνωρισμένου N-Sensor™ και της τεχνολογίας απεικόνισης μέσω κινητού συμπεριλαμβανομένου του ImageIT™.

Στα πλαίσια αυτής της συμφωνίας, η Yara θα παραχωρήσει στη Bayer πρόσβαση στην τεχνολογία απεικόνισης μέσω κινητών έτσι ώστε να προσδιορίζει τη θρεπτική κατάσταση και τις ανάγκες των φυτών με μια εφαρμογή smartphone και η Yara θα παρέχει συστάσεις Θρέψης της Kαλλιέργειας. Αυτό θα βοηθήσει περαιτέρω τους παραγωγούς παγκοσμίως να καλλιεργήσουν περισσότερο αποτελεσματικά

«Η γεωργία σε όλο τον κόσμο μπορεί να γίνει περισσότερο αποδοτική και βιώσιμη. Αυτή η συνεργασία θα είναι σημαντική στο να βοηθήσει αυτούς τους στόχους τόσο των παραγωγών μικρών εκμεταλλεύσεων στην Αφρική και την Ασία  όσο και τους μεγαλύτερους παραγωγούς στην Αμερική και Ευρώπη», δήλωσε σχετικά ο Tobias Menne, Επικεφαλής του Digital Farming στη Bayer.
«Προκειμένου να επισπεύσουμε την ανάπτυξη της τεχνολογίας ψηφιακής ανίχνευσης, ψάχνουμε συνεργασίες που θα μας βοηθήσουν να κινητοποιήσουμε τη δυνατή παρουσία μας στην αγορά στη θρέψη καλλιεργειών. Αυτή η συνεργασία θα μας βοηθήσει να τοποθετηθούμε καλύτερα προκειμένου να υποστηρίξουμε τους παραγωγούς στη βελτίωση της απόδοσης της καλλιέργειας ενσωματώνοντας ψηφιακές λύσεις στη διαχείριση των καλλιεργειών τους», είπε ο Pål O. Stormorken, Eπικεφαλής Εφαρμογών και Διαχείρισης Συστημάτων Καλλιεργειών της Yara.
Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία