BACK TO
TOP
Τεχνολογία Εισροών

Η Agrotech S.A. παρουσιάζει το AgroKids

Πρόκειται για το νέο κλαμπ της εταιρείας για τους μικρούς της φίλους που στόχο έχει να ενισχύσει το δεσμό που αναπτύσσουν τα παιδιά με την γη στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Η Agrotech S.A. παρουσιάζει το AgroKids

3
0

H Agrotech S.A., προσπάθησε να ενισχύσει τον δεσμό των μικρών παιδιών με τη γη, δημιουργώντας το  AgroKids, το πρώτο κλαμπ για παιδιά από 0-12 ετών. Συγκεκριμένα, τον Φεβρουάριο στην 27η Διεθνής Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού και Εφοδίων, Agrotica η Agrotech S.A. παρουσίασε για πρώτη φορά το νέο κλαμπ για τους μικρούς της φίλους. Μέσω αυτού η εταιρεία θα προσπαθήσει να ενισχύει το δεσμό που αναπτύσσουνε τα παιδιά, με την γη στα πρώτα χρόνια της ζωής τους.

Με το AgroKids η ελπίδα της εταιρείας είναι ότι οι ιστορίες που θα λαμβάνουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και οι διάφορες δραστηριότητες που θα αναπτύξει θα διασκεδάσουν αλλά και θα εμπνεύσουν τα παιδιά, ώστε κάποια μέρα να καλλιεργούν, να εμπλουτίζουν και να θερίζουν την γη που μαθαίνουν να αγαπούν.

Επιπροσθέτως, το AgroKids είναι ένας τρόπος ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, για οργανώσεις που υποστηρίζουν δράσεις για την βελτίωση του τρόπου ζωής των μικρών παιδιών. Χαρακτηριστική είναι η υποστήριξη του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού».  Στο πρώτο τεύχος του AgroKids «Το Χαμόγελο του Παιδιού», με στόχο να ενημερώσει γονείς και παιδιά για τις δράσεις που πραγματοποιεί ο Οργανισμός πανελλαδικά για όλα τα παιδιά ανεξάρτητα από εθνικότητα και θρήσκευμα, 365 ημέρες το χρόνο και 24 ώρες την ημέρα, ακολουθώντας την προτροπή του ιδρυτή του Οργανισμού, του 10χρονου Ανδρέα «Ελάτε λοιπόν να βοηθήσουμε, αν ενωθούμε όλοι θα τα καταφέρουμε». Οι ενέργειες που υλοποιεί ο οργανισμός απευθύνονται σε όλα τα παιδιά θύματα βίας, θύματα εξαφάνισης, παιδιά με προβλήματα υγείας και παιδιά που βρίσκονται σε κατάσταση φτώχειας.

Σε αναμονή των μηνυμάτων του κοινού, η εταιρεία επιθυμεί να γνωρίσει και μοιραστεί ακόμα περισσότερες ιστορίες και δράσεις που θα χαρίσουν πολλά χαμόγελα, ώστε να μεγαλώσει ακόμα περισσότερο η παρέα των μικρών φίλων του Agrokids. Όλοι είναι ευπρόσδεκτοι ενώ μπορούν εύκολα και απλά να γίνουν μέλη της ομορφότερης παρέας επικοινωνώντας με το τμήμα μάρκετινγκ της εταιρείας.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία