BACK TO
TOP
Αγρόσχολος

Hardi: 37 αλλαγές για τα Commander

H δανέζικη Hardi αναβάθμισε για μία ακόμη φορά τα παρελκόμενα ψεκαστικά της. Έτσι η σειρά των Commander πλέον διαθέτει μοντέλα χωρητικότητας 3.300, 4.500, 5.500 και 7.000 λίτρων. Οι σημαντικότερες -από τις 37- αλλαγές που πραγματοποιήθηκαν είναι η βελτιωμένη αντλία και το σύστημα ελέγχου της βαλβίδας, η προσθήκη μιας χοάνης Turbo-Filler και η προσθήκη έως και 27 ακροφυσίων, για την ανάδευση.

Hardi: 37 αλλαγές για τα Commander

3
1
Στο σύστημα ελέγχου, το Dynamic-Fluid 4 βασίζεται σε τέσσερις αισθητήρες, οι οποίοι επιτρέπουν την παρακολούθηση της αντλίας, τον έλεγχο της ροής και της πίεσης και τη ρύθμιση της βαλβίδας. Όλα αυτά επιτρέπουν στο ψεκαστικό να ευθυγραμμίζεται μόνο του. Το σύστημα αυτό της Hardi θα σταθμίσει αμέσως την πίεση στην περίπτωση που κλείσει ένα τμήμα, σταθεροποιώντας το ρυθμό της εφαρμογής
Σχόλια (1)
Προσθήκη σχολίου

21-04-2014 23:43Καρδάκος Κώστας

Έχω ένα 1000 λίτρων της Ηardi μεταφερόμενο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος Τα καινούργια κοστίζουν ακριβά για την ελληνική αγροτιά (μικρός κλήρος) .Ψάχνω για ακόμη ένα μεταχειρισμένο hardi 1000 λίτρων. Πώς μπορώ να βρω στην Ελλάδα?

Απάντηση
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία