BACK TO
TOP
Profi

Προστασία από τον καιρό με τα προϊόντα Solarig

Πληθώρα λύσεων προσφέρει η Pic Plast με τα προϊόντα Solarig για τούνελ, θερμοκήπια, αμπελώνες και οπωρώνες, προσφέροντας τα πλαστικοποιημένα πλεκτά υφάσματα Solarig Classic και GR

Προστασία από τον καιρό με τα προϊόντα Solarig

3
0

Τα προϊόντα SOLARIG παράγονται από την “Pic plast Israel” και χρησιμοποιούνται σε όλο τον κόσμο, σε διαφορές χρήσεις & καλλιέργειες επί σειρά ετών.

Τα προϊόντα αυτά προσφέρουν 88% διαπερατότητα και 60% διάχυση του φωτός, ενώ μπορούν να κατασκευαστούν με πρόσθετα Anti Drip,  για αποφυγή δημιουργίας σταγόνων, και πρόσθετα ΙR για μεγαλύτερες θερμικές ιδιότητες.

Είναι πλαστικοποιημένο (και στις δυο πλευρές ) με πλεχτό ύφασμα ΡΕ υψηλής αντοχής, που παρέχει προστασία από βροχή και χαλάζι.

Λόγω της υψηλής αντοχής του μπορεί να ραφτεί , ώστε  να δημιουργηθούν ειδικοί ‘’φάκελοι’’ με πρόσθετα υλικά όπως εντομοστεγή δίχτυα, να προστεθούν κλιπ (eyelets)  η να ενσωματωθούν σχοινιά.

Είναι σταθεροποιημένο στην UV ακτινοβολία με την εγγύηση της pic last, ενώ μπορεί να κατασκευαστεί σε κάθε διάσταση για εύκολη εγκατάσταση. Επίσης, είναι πολύ ελαφρύ υλικό αποτελώντας παράλληλα οικονομική λύση, λόγω της ευκολίας τοποθέτησης και αποθήκευσης.

SOLARIG GR

Η αντιβρόχινη μεμβράνη Solarig GR είναι υλικό κάλυψης ειδικά για αμπελώνες και οπωρώνες. Αντιμετωπίζει τις απαιτήσεις τόσο της πρώιμης όσο και την όψιμης συγκομιδής. ανάλογα με την κατασκευή και τον τρόπο τοποθέτησης.

Παράγεται με ενίσχυση στο κέντρο και στα άκρα, ενώ έχει ενσωματωμένο σχοινί στα άκρα,για μεγαλύτερη αντοχή, και μεταλλικούς κρίκους για δυνατή στήριξη.

SOLARIG CLASSIC 

To SOLARIG CLASSIC είναι πλαστικοποιημένο ύφασμα υψηλής αντοχής ιδανικό για τούνελ και θερμοκήπια. Αποτελεί ιδανική λύση για κάλυψη σε πλαϊνά, οροφές, κουρτίνες, πόρτες και υδρορροές.

Ειδική κατασκευή: Το Solarig IR Shiny προσφέρει διάχυση του φωτός 35% , διατήρηση της θερμότητας 79% & χαμηλότερη θερμοκρασία όταν η εξωτερική ξεπερνάει τους 30ο C.

Επίσημος συνεργάτης για Κρήτη και Ρόδο είναι η εταιρεία Vision pack και για την υπόλοιπη Ελλάδα ο Ανδρέας Καρακώφ.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία