BACK TO
TOP
Profi

Van της χρονιάς για το 2015, το Iveco Daily της CNH Industrial

Το νέο Daily, η τρίτη γενιά των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Iveco, πήρε τον τίτλο «Διεθνές Βαν της Χρονιάς 2015», κατά τη διάρκεια του 65ου διεθνούς Motor Show στο Αννόβερο, από επιτροπή που απαρτίζεται από 23 εξειδικευμένους δημοσιογράφους του ειδικού Τύπου από ισάριθμες ευρωπαϊκές χώρες.

Van της χρονιάς για το 2015, το Iveco Daily της CNH Industrial

2
0

Η επιτροπή, ανέδειξε μετά από σειρά δοκιμών, το Daily ως το κορυφαίο ελαφρύ επαγγελματικό της αγοράς, κυρίως χάρη στα σημαντικά αυξημένα στοιχεία εκμετάλλευσης, και τα μειωμένα κόστη χρήσης.

Σε μία χρονιά που λανσαρίστηκαν τα περισσότερα νέα (12 ολοκαίνουργια, ή «φέισλιφτ» οχήματα) μοντέλα εδώ και δεκαετίες, η επικράτηση του Daily οφείλεται επίσης στον πετυχημένο συνδυασμό υψηλών μεταφορικών δυνατοτήτων –έως και 7,2 τόνους μικτό- με δυναμικά χαρακτηριστικά μικρότερων κατηγοριών. Συνολικά τέλος, η καινοτομία του τμήματος Έρευνας & Εξέλιξης της ιταλικής εταιρείας, περνά άμεσα στην αγορά, με πρωτόγνωρα στοιχεία για LCV, όπως 8άρι σαζμάν, έκδοση CNG με αυτονομία 500 χιλιομέτρων και 2 διαφορετικές εκδόσεις 4x4. 

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία