BACK TO
TOP
Profi

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εγκατέστησε μηχανήματα POS για κάρτα αγρότη και συμβολαιακη της Πειραιώς

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εγκατέστησε τα μηχανήματα POS για την κάρτα αγρότη και συμβολαιακης κτηνοτροφίας της τράπεζας Πειραιώς στα εργοστάσια της Κατερίνης και των Σερρών, σύμφωνα με ανακοίνωση της.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εγκατέστησε μηχανήματα POS για κάρτα αγρότη και συμβολαιακη της Πειραιώς

3
0

Αναλυτικά το σχετικό δελτίο τύπου της ΒΙΟΖΩΚΑΤ:

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ εγκατέστησε τα  μηχανήματα POS για την Κάρτα Αγρότη και συμβολαιακης κτηνοτροφίας της τράπεζας Πειραιώς στα εργοστάσια της  Κατερίνης και των  Σερρών.

Η Κάρτα Αγρότη είναι η νέα πρωτοβουλία για τον αγροτικό κόσμο που ανακοίνωσε η Τράπεζα Πειραιώς  στο πλαίσιο της στρατηγικής δέσμευσης της Τράπεζας για την ολοκληρωμένη και αποτελεσματική υποστήριξη του πρωτογενούς και εν γένει του αγροδιατροφικού τομέα. Η Κάρτα Αγρότη δίνει τη δυνατότητα στους παραγωγούς να χρηματοδοτήσουν άμεσα τις δαπάνες που συνδέονται με τις καλλιεργητικές και άλλες συναφείς ανάγκες τους κατά τη διάρκεια της παραγωγικής περιόδου, όπως λιπάσματα, ζωοτροφές, φάρμακα, καύσιμα κλπ.

Πρόκειται για ένα σύγχρονο τραπεζικό προϊόν, με πιστοδοτικό όριο συνδεδεμένο με την ετήσια επιδότηση που λαμβάνουν οι παραγωγοί. Στην ουσία, η «Κάρτα Αγρότη» προεξοφλεί μέρος των ετήσιων αγροτικών επιδοτήσεων που δικαιούται ο κάθε παραγωγός, προσφέροντάς του άμεσα την αναγκαία ρευστότητα, τη στιγμή που την χρειάζεται, για τις ανάγκες της παραγωγής του.

Η ΒΙΟΖΩΚΑΤ παράλληλα δέχεται και τις κάρτες συμβολαιακής κτηνοτροφίας με τις οποίες μπορούν μα κάνουν τις αγορές τους οι κτηνοτρόφοι που συμμετέχουν σε ανάλογα προγράμματα.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία