BACK TO
TOP
Profi

Κινεί τα γρανάζια της ελληνικής γεωργίας η Total

Επενδύοντας στην αναµενόµενη ανανέωση του αγροτικού στόλου, η Total Hellas SA συνεχίζει τις επενδύσεις της στον ελληνικό χώρο, ως η µοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει ειδική σειρά προϊόντων λίπανσης αποκλειστικά για αγροτικά µηχανήµατα συνάπτοντας παράλληλα στρατηγικές συνεργασίες µε οίκους όπως η Claas

Κινεί τα γρανάζια της ελληνικής γεωργίας η Total

4
0

Ψήφο εµπιστοσύνης» στην Ελλάδα συνεχίζει να δίνει ο γαλλικός πολυεθνικός ενεργειακός όµιλος της Total, ο οποίος δραστηριοποιείται στη χώρα µας µε τον κλάδο των λιπαντικών, έχοντας συνολική, αδιάλειπτη, παρουσία για πάνω από τρεις δεκαετίες και δίδοντας ιδιαίτερη προσοχή και στον αγροτικό τοµέα.

«Είµαστε στην Ελλάδα για 32 χρόνια και σε αντίθεση µε τον ανταγωνισµό µας που µειώνει την παρουσία του, θα συνεχίσουµε να είµαστε για πολλά χρόνια ακόµη γιατί πιστεύουµε στην ελληνική οικονοµία», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Renaud Atlas, διευθύνων σύµβουλος της Total Hellas SA, µεταφέροντας το µήνυµα της «δέσµευσης» της πολυεθνικής προς τη χώρα µας µιλώντας σε εµπορικούς συνεργάτες της εταιρείας από τη Θεσσαλονίκη. Αφορµή η ειδική εκδήλωση που πραγµατοποιήθηκε την Πέµπτη 21 Απριλίου για την παράδοση ενός αυτοκινήτου στη Στέλλα Μαργαρίτη, νικήτρια του διαγωνισµού που οργάνωσε η Total στη διάρκεια της Agrotica 2016.

Προϊόντα ειδικά για τη γεωργία

Αναφορικά µε τα πλάνα της Total για τον τοµέα της γεωργίας ο Στέργιος Αγγέλης, διευθυντής πωλήσεων, τόνισε ότι η εταιρεία ανέκαθεν είχε παρουσία στο χώρο, διότι «υπήρχε στρατηγικά η συνεργασία µε τη Renault και την Claas. Άλλωστε είµαστε η µοναδική εταιρεία που έχει αναπτύξει ειδική σειρά προϊόντων για τη γεωργία. Έχουµε, δηλαδή, µια εξειδικευµένη γκάµα προϊόντων και σχεδιάζουµε να έρθουν στην αγορά νέα προϊόντα για νέους κινητήρες, διότι αυτή τη στιγµή ο στόλος που χρησιµοποιείται στη γεωργία είναι µεγάλης ηλικίας. Στην Ελλάδα είναι 35 χρόνια ενώ στην Ευρώπη είναι 15 το πολύ. Πιστεύουµε ότι θα γίνει µια ανανέωση του στόλου τα επόµενα χρόνια και εµείς είµαστε εδώ για να τη στηρίξουµε την ανανέωση αυτή µε νέα προϊόντα, τα οποία είναι οικονοµίας καυσίµου και φιλικά στο περιβάλλον. Και αυτό γιατί σήµερα η τεχνολογία οδεύει σε προϊόντα που είναι λιγότερο ρυπογόνα, βάσει των οδηγιών της Ε.Ε. και ταυτόχρονα παρέχουν στον καταναλωτή αξία, αυτό που λέµε value for money, µέσα από τη µεγάλη εγγύηση λειτουργίας των εξοπλισµών», συµπλήρωσε ο ίδιος.

 

Ανάπτυξη µέσα στην κρίση

«Ο στόχος µας είναι ο αγροτικός τοµέας, ο ναυτιλιακός χώρος, η βιοµηχανία, και πάρα πολλές άλλες αγορές όπως είναι τα αυτοκίνητα, τα φορτηγά και όχι µόνο», είπε ο κ. Atlas και χαρακτήρισε επιτυχηµένη την πορεία της ελληνικής θυγατρικής του οµίλου, η οποία έκλεισε τη χρονιά που πέρασε «πάρα πολύ καλά για εµάς». Στις δυσκολίες που προέκυψαν από την κρίση στην ελληνική οικονοµία και στον τρόπο που η εταιρεία κατάφερε να αντέξει και να αρχίσει να ενισχύει την παρουσία της στην εγχώρια αγορά, αναφέρθηκε, από την πλευρά του, ο κ. Αγγέλης. «Έχουµε αλλάξει τη λειτουργία µας, έχουµε επενδύσει στην ψηφιακή εποχή, επενδύσαµε στο µάρκετινγκ, έχουµε φέρει ικανά στελέχη και όλα αυτά µας δίνουν µια δοµή ικανή να αντέξουµε στις δυσκολίες της αγοράς» ανέφερε το υψηλόβαθµο στέλεχος της επιχείρησης. Ιδιαίτερη µνεία, τέλος, έκανε ο κ. Αγγέλης και στην εµπιστοσύνη που δείχνουν στην Total µεγάλοι οίκοι, όπως οι Citroen, Peugeot, Renault, Mazda, General Motors, Claas και άλλοι.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία