BACK TO
TOP
Profi

Η ειδική έκδοση του Ford Ranger στο σκοτεινό Svalbard

Ένα πολύ σκοτεινό σκηνικό με απόλυτα απαιτητικές και σκληρές συνθήκες επέλεξε η Ford για να λανσάρει την ολόμαυρη και σκληροτράχηλη ειδική έκδοση του Ford Ranger, ευρωπαϊκού best-seller στην κατηγορία pickup.

Η ειδική έκδοση του Ford Ranger στο σκοτεινό Svalbard

4
0

«Φέραμε το πλέον σκληροτράχηλο και κατάμαυρο όχημά μας σε μία από τις πιο απαιτητικές και σκοτεινές περιοχές της γης για την απόλυτη δοκιμή αντοχής. Οι κάτοικοι του Svalbard εξαρτώνται πλήρως από την αξιοπιστία, και το Ford Ranger Black Edition απέδειξε ότι την διέθετε ως ο καλύτερος βοηθός στις καθημερινές τους δραστηριότητες σε ένα πολύ σκληρό περιβάλλον» σχολιάζει ο Brand Content Manager της Ford για Utility Vehicles, Steve Fletcher.

Η πλοκή της ταινίας μικρού μήκους περιστρέφεται γύρω από την καθημερινότητα τριών ανθρώπων που ζουν και εργάζονται στην βορειότερη πόλη του κόσμου, το Longyearbyen. Οι κάτοικοι έχουν 40 διαφορετικές εθνικότητες, ενώ ο αριθμός των πολικών αρκούδων είναι μεγαλύτερος από αυτόν των ανθρώπων.

 

Σκοτάδι επί 110 ημέρες το χρόνο

Για περισσότερες από 110 ημέρες, οι κάτοικοι ζουν, εργάζονται και οδηγούν στο απόλυτο σκοτάδι. Αυτό το μέρος δεν είναι για όλους – ούτε για όλους τους ανθρώπους αλλά ούτε και για όλα τα αυτοκίνητα.

Η παραγωγή της ταινίας – που φέρει την υπογραφή της GTB και αποτελεί δημιουργία του  βραβευμένου σκηνοθέτη Toby Dye – ανέλαβε η RSA Films London, μία εταιρία παραγωγής κινηματογραφικών και τηλεοπτικών διαφημίσεων που ανήκει στον διάσημο παραγωγό & σκηνοθέτη Ridley Scott.

 

Ακολουθώντας τρεις κατοίκους στο σκοτάδι

Στην ταινία παρακολουθούμε τρεις κατοίκους της περιοχής οι οποίοι χρησιμοποιούν το Ranger Black Edition στην καθημερινότητά τους. Ο πρώτος είναι ένας μαραγκός ο οποίος χτίζει σπίτια και αποθήκες. Από το σπίτι για να φτάσει στη δουλειά του, μπορεί να χρειαστεί από 10 λεπτά μέχρι μιάμιση ώρα οδήγηση, ανάλογα με τον καιρό και τον αέρα. Το δεύτερο μέλος της τριάδας είναι μία υπάλληλος αεροδρομίου που ζει μόνη με το σκύλο της σε απομονωμένη περιοχή εκτός του κέντρου της πόλης. Της αρέσει η πεζοπορεία στην άγρια φύση και έχει να πει τη δική της ιστορία.

Τέλος, ένας αγρότης μιλά για την απόφασή του να ασχοληθεί με την καλλιέργεια φρέσκων λαχανικών στο απόλυτο σκοτάδι, ώστε να μην εξαρτώνται οι κάτοικοι της περιοχής από προϊόντα που φτάνουν εκεί με πλοία από την ενδοχώρα.

 

Περιορισμένη έκδοση Black Edition στα 2.500 αντίτυπα

Παράλληλα με τις προσωπικές ιστορίες των τριών κατοίκων, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε πώς το Ford Ranger Black Edition διαχειρίζεται επικίνδυνες και δύσκολες προκλήσεις, όπως να διασχίζει ορεινές διαδρομές γεμάτες πάγο με τρομερή ευκολία.

Το Ranger Black Edition βασίζεται στη δημοφιλή Σειρά Limited, αλλά είναι βαμμένο μαύρο με μαύρο φινίρισμα στη μάσκα, αλουμινένιες ζάντες, μπάρα οροφής, και λοιπές εξωτερικές λεπτομέρειες.

Το αυτοκίνητο θα πωλείται μόνο σαν Double Cab ενώ θα παραχθούν μόνο 2.500 αντίτυπα. Μάθετε περισσότερα στους Επίσημους Έμπορους Ford.

 

Σχετικά με τη Ford Motor Company

Η Ford Motor Company είναι μία παγκόσμια εταιρεία αυτοκίνησης και μετακίνησης με έδρα στο Dearborn, Mich. Η εταιρεία σχεδιάζει, κατασκευάζει, εμπορεύεται και εξυπηρετεί τεχνικά όλη τη γκάμα αυτοκινήτων, φορτηγών, SUV & ηλεκτρικών οχημάτων Ford και πολυτελών οχημάτων Lincoln, παρέχει χρηματοοικονομικές υπηρεσίες μέσω της Ford Motor Credit Company και στοχεύει να γίνει Νο 1 στους τομείς ηλεκτρικών οχημάτων, αυτόνομων μοντέλων και λύσεων μετακίνησης. Η Ford απασχολεί περίπου 203.000 άτομα σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη Ford, τα προϊόντα της και τη Ford Motor Credit Company, παρακαλούμε επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.corporate.ford.com.

Η Ford Ευρώπης είναι υπεύθυνη για την παραγωγή, πώληση και συντήρηση οχημάτων μάρκας Ford σε 50 ανεξάρτητες αγορές ενώ απασχολεί περίπου 52.000 εργαζόμενους στις εγκαταστάσεις πλήρους ιδιοκτησίας της και περίπου 66.000 άτομα συμπεριλαμβανομένων των κοινοπραξιών και μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων. Επιπλέον της Ford Motor Credit Company, οι δραστηριότητες της Ford Ευρώπης περιλαμβάνουν το Ford Customer Service Division και 24 εγκαταστάσεις παραγωγής (16 πλήρους κυριότητας ή  συγχωνευμένων κοινοπραξιών και 8 μη συγχωνευμένων επιχειρήσεων). Τα πρώτα αυτοκίνητα Ford έφτασαν στην Ευρώπη το 1903 – τη χρονιά που ιδρύθηκε η Ford Motor Company. Η Ευρωπαϊκή παραγωγή ξεκίνησε το 1911.

Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία