BACK TO
TOP
Profi

Η Honda «διδάσκει» μηχανολογία με το νέο CR-V

Από το 1995 που παρουσιάστηκε η πρώτη γενιά του, το Honda CR-V εξελίχθηκε σε παγκόσμιο best-seller στην κατηγορία των SUV . Η τελευταία έκδοση του δημοφιλούς compact SUV προτίθεται να ξεπεράσει τις προσδοκίες των πελατών, με βελτιωμένα χαρακτηριστικά σε όλους τους τομείς.

Η Honda «διδάσκει» μηχανολογία με το νέο CR-V

2
0
Προϊόν ενός ολοκληρωμένου, νέου προγράμματος σχεδίασης και μηχανολογίας, το νέο Honda CR-V διαθέτει, σύμφωνα με την ιαπωνική εταιρεία, το ισχυρότερο και πιο προηγμένο πλαίσιο στην ιστορία του μοντέλου.

Μία χαμηλής αδράνειας, άκαμπτη πλατφόρμα είναι αποτέλεσμα της νέας δομής αμαξώματος που χρησιμοποιεί προηγμένα, ελαφριά και υψηλής ενδοτικότητας υλικά.


Νέα γενιά ατσαλιού υπερυψηλής αντοχής, η νέα ανάρτηση και το σύστημα Honda Real Time AWD τοποθετούν το νέο CR-V στη κορυφή της κατηγορίας οχημάτων ελεύθερου χρόνου(SUV).

Το νέο Σύστημα τετρακίνησης  Real Time AWD υπόσχεται πιο δυναμικές επιδόσεις στις στροφές  παρέχοντας υποβοήθηση σε ανηφόρες και έξυπνη κατανομή της ροπής.

Επίσης, το Agile Handling Assist (AHA) τοποθετείται στο CR-V για πρώτη φορά. Το ηλεκτρονικό σύστημα ευστάθειας έχει ρυθμιστεί με γνώμονα τις συνήθεις εδαφικές συνθήκες και τα στυλ οδήγησης στην Ευρώπη για να «απαντά» πιο προβλέψιμα στις κινήσεις του τιμονιού.

Η συνολική πλατφόρμα ενσωματώνει την επόμενη γενιά δομής αμαξώματος ACE™ (Advanced Compatibility Engineering), που χρησιμοποιεί ένα συνδεδεμένο δίκτυο εμπρός πλαισίων για την απόσβεση και διάχυση της ενέργειας που εκλύεται σε μία μετωπική σύγκρουση.

Οι πρώτες παραδόσεις του νέου Honda CR-V στην Ευρώπη αναμένονται το φθινόπωρο του 2018, με ένα βενζινοκινητήρα 1.5L VTEC TURBO να διατίθεται από το λανσάρισμα, και υβριδικά μοντέλα να ακολουθούν στις αρχές του 2019.


Σχόλια (0)
Προσθήκη σχολίου
ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΟ
Σχόλιο*
χαρακτήρες απομένουν
* υποχρεωτικά πεδία

News Wire

Πληρωμές Προγράμματα Προϊόντα Τεχνολογία